Antonio Conte este legat de Inter. Contractul său cu echipa din Milano îi asigură liniștea, chiar dacă rezultatele sunt contradictorii. Conte a câștigat titlul în primul an ca antrenor la Juventus și Chelsea, dar nu o va face și la Inter, așa cum sperau miliardarii chinezi care l-au angajat. Cu toate acestea, Inter și Conte vor continua împreună și în sezonul viitor!

Conte, greu de demis

Antonio Conte mai are încă 3 ani de contract cu Internazionale, începând din această vară, iar o demitere acum ar înseamna plata salariului său până în 2023. Aici se adaugă și stafful său numeros. Pentru a aduce în locul lui Conte un antrenor de nivel ridicat, Inter trebuie să plătească încă o sumă exorbitantă. Allegri sau Pochettino ar veni la Milano doar pentru un salariu de cel puțin 12 milioane de euro pe an, cu un contract pe 4 ani. Aici se adaugă mai multe alte cheltuieli cu stafful și evident pretențiile acestora în privința unor transferuri.
Cupa Mondială FIFA
"Am crezut că Messi e cel mai bun, dar Mbappe a fost devastator!" Plusul arătat de francez la CM
IERI LA 08:20
Deja, Interul este obligată să plătească în urmtoarele 12 luni 13,5 milioane pentru Spaletti și stafful său. Este vorba de antrenorul demis în 2019.
Pentru a ne da seama de magnitudinea sumei, italienii au calculat că 15 din cele 20 de echipe din Serie A (Atalanta este între ele) nu au avut bugetul total la nivelul cheltuielii pe care Inter ar trebui să o plătească pentru a-l demite pe Conte!
https://i.eurosport.com/2020/02/27/2785588.jpg

Cheia este la Steven Zhang

Steven Zhang este patronul lui Inter, iar compania sa Suning l-a angajat pe Olăroiu pentru sora lui Internazionale din China, Jiangsu. Miliardarul chinez știe că în condițiile crizei mondiale varianta demiterii lui Conte este prea costisitoare și deocamdată alege varianta continuității pe banca tehnică. Dacă Antonio Conte va decide, cum a făcut la Juventus în 2014, că nu i se mai potrivește proiectul atunci Zhang îi va permite să plece, scriu italienii de la Corriere Dello Sport.
https://i.eurosport.com/2020/02/17/2778962.jpg

Conte are probleme în cadrul lotului

Conte are probleme cu jucătorii. Croatul Brozovic a fost prins beat la volan și a fost amendat de către club cu 100 de mii de euro, dar Conte nu poate să-și permită să-l scoată din lot. Brozovic va juca în partida din această seară cu Torino. Dacă învinge, Inter va urca pe locul 2 din clasamentul din Serie A, la egalitate de puncte cu Lazio. Formația antrenată de Simone Inzaghi a pierdut ultimele 3 meciuri și este în cădere liberă. Juventus este lider în Italia, cu 8 puncte peste ocupanta poziției secunde.
Cupa Mondială FIFA
Lionel Scaloni, ca și demis dacă Argentina eșuează în Qatar! Două nume uriașe pe lista Federației
24/11/2022 LA 11:00
Ligue 1
Mbappe ar trebui să părăsească PSG dacă vrea să evolueze, sugerează Pochettino
20/11/2022 LA 08:10