În cel de-al treilea meci de după pandemia de coroanvirus, starul portughez din echipa lui Maurizio Sarri a reușit să înscrie. Cristiano Ronaldo a deschis scorul cu Bologna în deplasare în minutul 23 din lovitură de la 11 metri, o lovitură executată perfect. Ronaldo nu a reușit să impresioneze cu AC Milan și Napoli, însă nu a irosit șansa crată de către De Ligt în fața porții adverse.
Superstarul portughez al lui Juventus a executat pe centrul porții, în timp ce portarul polonez al Bolognei, Lukasz Skorupski, a plonjat în partea dreaptă, fără a avea vreo șansă să oprească torpila pornită din piciorul lui CR7. În minutul 35, Dybala a dublat avantajul torinezilor în fața gazdelor.
Ronaldo are o medie de un gol la fiecare 60 de minute jucate, în acest sezon de Serie A. Niciun alt fotbalist din cele mai bune cinci ligi ale Europei nu are un randament atât de bun.
Fotbal
Răsturnare de situație în cazul transferului lui Ronaldo la Al Nassr! Anunțul presei din Portugalia
ACUM O ZI
Grație reușitei din partida cu Bologna, Ronaldo a ajuns la 120 de lovituri de la 11 metri marcate în întreaga carieră.
Până la pauză, Dybala a marcat și el pentru "Bătrâna Doamnă", stabilind rezultatul final. Bianconerii au în acest moment 4 puncte peste Lazio, în Serie A, și așteaptă un pas greșit al rivalilor în dificila deplasare de la Atalanta.

Ronaldo, perfect la testele efectuate de Juventus

Ronaldo a fost doar o umbră a fotbalistului pe care îl știm cu toții contra lui Napoli, după ce în a doua repriză din returul semifinalei Cupei, cu Milan, a avut de asemenea o evoluție ștearsă. Lipsa de formă a portughezului a surprins enorm. Nu pentru că jucătorii nu ar avea nevoie de un timp pentru a se roda după această perioadă lungă de pauză, ci ca urmare a indicilor obținuți la testele efectuate de gruparea torineză.
După revenirea din Madeira, unde a fost în carantină pe perioada pandemiei, CR7 a făcut o serie de teste, iar specialiștii de la Juventus au fost impresionați. Ronaldo a lucrat teribil de mult în perioada de pauză, în propria sală de forță, astfel că avea performanțe mai bune decât în martie atât la capitolul viteză, cât și la capitolul rezistență. În pofida cifrelor indicate de teste, Ronaldo a fost de nerecunoscut în primele două meciuri oficiale de după reluarea stagiunii, însă în această seară a arătat din nou de ce este în stare pe teren.
Premier League
Ten Hag l-a dat repede uitării pe Cristiano Ronaldo! Ce a spus antrenorul lui United despre lusitan
IERI LA 14:52
Cupa Mondială FIFA
Cristiano Ronaldo a rupt tăcerea despre înțelegerea cu Al Nassr! Răspunsul fără ezitare al starului
IERI LA 13:16