Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo is back! Starul portughez al lui Juventus, primul gol după pandemie

Irina Aldea

Actualizat 23/06/2020 la 07:06 GMT+3

Cristiano Ronaldo a revenit cu adevărat în meciul cu Bologna din etapa cu numărul 27 din Serie A. Portughezul a marcat din penalty, în partida câștigată de Juventus cu 2-0, în deplasare.

Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

În cel de-al treilea meci de după pandemia de coroanvirus, starul portughez din echipa lui Maurizio Sarri a reușit să înscrie. Cristiano Ronaldo a deschis scorul cu Bologna în deplasare în minutul 23 din lovitură de la 11 metri, o lovitură executată perfect. Ronaldo nu a reușit să impresioneze cu AC Milan și Napoli, însă nu a irosit șansa crată de către De Ligt în fața porții adverse.
Superstarul portughez al lui Juventus a executat pe centrul porții, în timp ce portarul polonez al Bolognei, Lukasz Skorupski, a plonjat în partea dreaptă, fără a avea vreo șansă să oprească torpila pornită din piciorul lui CR7. În minutul 35, Dybala a dublat avantajul torinezilor în fața gazdelor.
Ronaldo are o medie de un gol la fiecare 60 de minute jucate, în acest sezon de Serie A. Niciun alt fotbalist din cele mai bune cinci ligi ale Europei nu are un randament atât de bun.
Grație reușitei din partida cu Bologna, Ronaldo a ajuns la 120 de lovituri de la 11 metri marcate în întreaga carieră.
Până la pauză, Dybala a marcat și el pentru "Bătrâna Doamnă", stabilind rezultatul final. Bianconerii au în acest moment 4 puncte peste Lazio, în Serie A, și așteaptă un pas greșit al rivalilor în dificila deplasare de la Atalanta.

Ronaldo, perfect la testele efectuate de Juventus

Ronaldo a fost doar o umbră a fotbalistului pe care îl știm cu toții contra lui Napoli, după ce în a doua repriză din returul semifinalei Cupei, cu Milan, a avut de asemenea o evoluție ștearsă. Lipsa de formă a portughezului a surprins enorm. Nu pentru că jucătorii nu ar avea nevoie de un timp pentru a se roda după această perioadă lungă de pauză, ci ca urmare a indicilor obținuți la testele efectuate de gruparea torineză.
După revenirea din Madeira, unde a fost în carantină pe perioada pandemiei, CR7 a făcut o serie de teste, iar specialiștii de la Juventus au fost impresionați. Ronaldo a lucrat teribil de mult în perioada de pauză, în propria sală de forță, astfel că avea performanțe mai bune decât în martie atât la capitolul viteză, cât și la capitolul rezistență. În pofida cifrelor indicate de teste, Ronaldo a fost de nerecunoscut în primele două meciuri oficiale de după reluarea stagiunii, însă în această seară a arătat din nou de ce este în stare pe teren.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo