Mijlocașul Atalantei a vorbit, pe contul de Twitter, despre atmosfera înfiorătoare de pe străzile orașului Bergamo, una dintre cele mai afectate zone din țară. În plus, De Roon consideră că jucătorii Valenciei au fost infectați cu Covid-19 la meciul din Italia, din "optimile" Champions League.
"Vreau să povestesc despre ultimele evenimente petrecute în Italia, pentru că primesc foarte multe întrebări. În acest moment, toată echipa se află în carantină, deci nu avem voie să ieșim deloc din casă. Trei jucători de la Valencia au fost testați pozitiv cu Covid-19, iar asta numai din cauză că am jucat acel meci (n.r. - Atalanta - Valencia, din "optimile" Champions League).
După calificarea în fața Valenciei am fost fericiți numai o oră, până când am revenit la situația foarte gravă din Bergamo. Aici, străzile sunt complet goale. Tot ce auzi este sunetul ambulanțelor și al clopotelor de biserică. Se aud de fiecare dată când moare cineva.
Fotbal
Cine sunt cei mai longevivi antrenori din top 5 campionate din Europa la final de 2021
26/12/2021 LA 14:00
Vor veni zile mai bune, Italia rămâi puternică! Vă doresc tuturor multă putere în următoarele săptămâni.", a fost mesajul lui De Roon.

Atalanta, calificare istorică în Champions League

Atalanta a obținut calificarea în sferturile de finală ale UEFA Champions League, la prima apariție a formației italiene în competiție. Trupa din Bergamo a câștigat ambele dueluri împotriva Valenciei: 4-1 în tur, la Bergamo și 4-3 la Valencia.
Bergamo este unul din oraşele aflate în epicentrul epidemiei cu coronavirus. Până luni seară au fost anunțate peste 23.000 de cazuri în Italia şi aproape 2.200 de decese.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Mourinho, întântat de Tammy Abraham, după succesul categoric de la Atalanta
18/12/2021 LA 21:40
Fotbal
Starul neașteptat al sezonului din Franța, dorit de Newcastle, dar englezii au concurență serioasă
14/12/2021 LA 13:08