În vârstă de 34 de ani, Di Maria spera să joace pentru Barcelona în ultimul său sezon în fotbalul european. După Benfica, Real Madrid, Manchester United și PSG, argentinianul voia să îmbrace tricoul blaugrana al catalanilor.
Doar că pentru formația de pe Camp Nou sud-americanul a fost doar o variantă de back-up, planul lor principal fiind legat de aducerea lui Raphinha, de la Leeds.
În aceste condiții, Di Maria și-a dat acordul să semneze cu Juventus, care îi oferise un salariu de 7 milioane de euro/an. Gazzetta dello Sport anunță că mutarea e ca și făcută, rămânând de pus la punct doar mici detalii legate de anumite bonusuri și de sumele care trebuie să ajungă la agentul jucătorului.
Serie A
Juventus, călcată în picioare de Atletico Madrid. Morata a reușit o triplă
IERI LA 05:37

Di Maria, "trădat" de PSG

Ajuns la 34 de ani, Di Maria a petrecut șapte sezoane la Paris, câștigând 14 trofee alături de PSG. Cu toate acestea, echipa antrenată de Mauricio Pochettino nu a fost interesată de o prelungire a contractului.
Di Maria nu se aștepta la această situație, el neplănuind să plece de la Paris în această vară. Familia sa se află în capitala Franței, iar argentinianul a fost extrem de deranjat de modul în care a fost tratat în ultima perioadă de către PSG.
Mai mult de atât, clubul nu a plănuit nimic pentru ultima partidă din sezonul trecut de pe teren propriu, așa cum se întâmplă cu cei mai mulți jucători importanți care părăsesc clubul.
În tricoul lui PSG, Di Maria a bifat 294 de partide, reușind să înscrie 92 de goluri și să ofere 118 pase de gol.
15 milioane de euro este cota de piață a lui Angel Di Maria în acest moment, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.
Liga
Real Madrid și Barcelona au făcut show în SUA. Lewandowski a rămas fără gol în amicale
31/07/2022 LA 05:56
Serie A
Juventus încearcă un transfer de urgență, după ce Pogba s-a accidentat și va rata startul sezonului
28/07/2022 LA 15:26