Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Di Maria și-a decis viitorul! Gazzetta dello Sport anunță unde va juca fostul jucător al lui PSG

Cristian Mihală

Actualizat 27/06/2022 la 08:38 GMT+3

Angel Di Maria va fi noul jucător al lui Juventus. Gazzetta dello Sport anunță că argentinianul și-a dat acordul să semneze cu "Bătrâna Doamnă" pentru un an.

Angel Di Maria celebrates

Credit imagine: Getty Images

În vârstă de 34 de ani, Di Maria spera să joace pentru Barcelona în ultimul său sezon în fotbalul european. După Benfica, Real Madrid, Manchester United și PSG, argentinianul voia să îmbrace tricoul blaugrana al catalanilor.
Doar că pentru formația de pe Camp Nou sud-americanul a fost doar o variantă de back-up, planul lor principal fiind legat de aducerea lui Raphinha, de la Leeds.
În aceste condiții, Di Maria și-a dat acordul să semneze cu Juventus, care îi oferise un salariu de 7 milioane de euro/an. Gazzetta dello Sport anunță că mutarea e ca și făcută, rămânând de pus la punct doar mici detalii legate de anumite bonusuri și de sumele care trebuie să ajungă la agentul jucătorului.

Di Maria, "trădat" de PSG

Ajuns la 34 de ani, Di Maria a petrecut șapte sezoane la Paris, câștigând 14 trofee alături de PSG. Cu toate acestea, echipa antrenată de Mauricio Pochettino nu a fost interesată de o prelungire a contractului.
Di Maria nu se aștepta la această situație, el neplănuind să plece de la Paris în această vară. Familia sa se află în capitala Franței, iar argentinianul a fost extrem de deranjat de modul în care a fost tratat în ultima perioadă de către PSG.
Mai mult de atât, clubul nu a plănuit nimic pentru ultima partidă din sezonul trecut de pe teren propriu, așa cum se întâmplă cu cei mai mulți jucători importanți care părăsesc clubul.
În tricoul lui PSG, Di Maria a bifat 294 de partide, reușind să înscrie 92 de goluri și să ofere 118 pase de gol.
15 milioane de euro este cota de piață a lui Angel Di Maria în acest moment, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo