Angel Di Maria este la final de contract cu PSG, iar parizienii nu doresc să-i prelungească înțelegerea. Starul argentinian ar fi vrut să mai joace un an pe Parc de Princes, iar apoi să se întoarcă în țara natală, dar nu se va întâmpla acest lucru.
Totuși, sunt șanse mari ca Di Maria să rămână încă un sezon în fotbalul de cel mai înalt nivel, iar Juventus e cea mai probabilă destinație a sa. Torinezii îi caută un înlocuitor lui Paulo Dybala, care va pleca liber la finalul stagiunii, cel mai probabil la Inter, iar Di Maria este considerat o variantă ideală, chiar dacă este una pe termen scurt.
Conform Gazzetta dello Sport, agenții lui Di Maria sunt în discuții avansate cu oficialii "Bătrânei Doamne", iar astăzi va avea loc o nouă întrevedere, care ar putea fi decisivă.
Serie A
Lovitură de teatru: Dybala îi întoarce spatele lui Inter. Un antrenor de legendă l-a convins
IERI LA 06:42
Citește și:

Di Maria, aproape de a ajunge la un acord cu Juventus

Cei de la Juventus sunt convinși că Di Maria poate ajuta echipa, deși are deja 34 de ani, dar vor să se asigure că mutarea va fi sustenabilă din punct de vedere financiar. Di Maria a avut un salariu uriaș la PSG, dar e posibil să-și reducă pretențiile finanaciare pentru a semna cu "bianconerii".
Semnalele că Di Maria este aproape de a semna cu Juventus au fost amplificate după ce argentinianul a reacționat la o postare pe Twitter a clubului piemontez, în care era prezentat echipamentul pentru sezonul viitor.
Dacă va ajunge la Juventus, Di Maria va bifa al 4-lea mare campionat în carieră, după ce a jucat în La Liga (Real Madrid), Premier League (Manchester United) și Ligue 1 (PSG). De când a ajuns pe Parc de Princes, în 2015, Di Maria și-a trecut în palmares 19 trofee, cele mai importante fiind cele 5 titluri în Ligue 1. Marele of al argentinianului e că nu a cucerit Champions League și în tricoul lui PSG, după ce o făcuse în 2014 cu Real Madrid.
Principalul motiv pentru care Di Maria își dorește să mai joace măcar un an în fotbalul mare este legat de echipa națională. Atacantul vrea să fie în formă la Campionatul Mondial din Qatar, care va reprezenta probabil ultimul turneu final la care va participa cu prima reprezentativă a Argentinei. Di Maria a jucat 121 de meciuri în tricoul "pumelor", marcând 24 de goluri.
Serie A
Radu Drăgușin, dorit de o echipă de top! Cât ar putea încasa Juventus în schimbul lui
17/05/2022 LA 15:28
Serie A
Inter le-a luat Cupa, Juventus vrea să-l ia pe Perisic! Ce club de top mai e interesat de croat
17/05/2022 LA 14:16