Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Paulo Dybala s-a decis unde va juca în următoarele sezoane! Anunțul jurnaliștilor italieni

Bianca Dumitru

Publicat 04/05/2022 la 09:23 GMT+3

Paulo Dybala va pleca de la Juventus la finalul acestui sezon. Potrivit jurnaliștilor din Italia, atacantul argentinian a ajuns la un acord cu Inter, cu care ar urma să semneze un contract valabil 4 sezoane.

Dybala durante Juventus-Bologna - Serie A 2021/2022

Credit imagine: Getty Images

Paulo Dybala mai are contract cu Juventus doar până la finalul acestui sezon, când va pleca de la Torino. În ultimele luni, oficialii "Bătrânei Doamne" au negociat o prelungire a înțelegerii cu fotbalistul de 28 de ani, dar deși la un moment dat părea că cele două părți s-ar fi înțeles, totul s-a schimbat la sfârșitul lunii martie.
Atunci a avut loc o discuție finală la sediul clubului Juventus, cele două părți neajungând la un acord. Astfel, argentinianul va rămâne liber de contract pe 1 iulie, după 7 ani petrecuți în tricoul "Bătrânei Doamne". Oficialii bianconerilor au confirmat, între timp, despărțirea de Dybala.
Unul dintre cluburile la care este dorit este Inter, cu care jurnaliștii din Italia anunță că fotbalistul ar fi ajuns la un acord. Conform celor de la Gazzetta dello Sport, Paulo Dybala s-ar fi înțeles cu șefii campioanei en-titre din Serie A, cu care ar urma să semneze un contract pentru următoarele 4 sezoane. Cei de la Inter i-ar fi oferit un salariu de 6 milioane de euro pe an.
De-a lungul carierei, argentinianul care are o cotă de piață de 40 de milioane de euro a mai evoluat la Instituto AC (Argentina) și la Palermo.
Citește și:

Dybala nu duce lipsă de oferte

Potrivit ESPN, Arsenal, Newcastle, Manchester United și Tottenham sunt interesate de serviciile atacantului de 28 de ani. Pe lângă cele patru echipe din Premier League se numără și Atletico Madrid.
Dintre toate aceste echipe, Manchester United este echipa care a început deja discuțiile cu reprezentații lui Paulo Dybala pentru o eventuală mutare pe Old Trafford.
Speculațiile privind destinația fotbalistului nu vor înceta, cel mai probabil, până când nu va fi oficializată mutarea sa și, ținând cont că mai este foarte puțin până la finalul sezonului, cursa pentru semnătura lui Dybala se anunță una extrem de interesantă.
Paulo Dybala a ajuns la Juventus în 2015, atunci când torinezii au plătit 41 de milioane de euro în schimbul său celor de la Palermo. În vârstă de 28 de ani, Paulo Dybala a reușit să înscrie 114 goluri și a oferit 48 de pase decisive pentru Juventus, în aproape 290 de partide disputate în tricoul "Bătrânei Doamne".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo