Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Donnarumma poate să plece de la Milan! Italienii anunță cea mai mare "trădare" din ultimii ani

Cosmin Cioboata

Publicat 11/02/2020 la 14:33 GMT+2

Inter pregătește o ofertă pentru transferul lui Gianluigi Donnarumma (20 ani), goalkeeper-ul marei rivale din oraș, AC Milan.

donnarumma

Credit imagine: Getty Images

Potrivit jurnaliștilor italieni de la Calciomercato, Donnarumma este dorit de oficialii "nerazzurrilor" pentru a-l înlocui, pe termen lung, pe veteranul Samir Handanovic. Sursa citată susține că Inter este dispusă să ofere 50 de milioane de euro pentru aducerea portarului de 20 de ani care, de-a lungul carierei de profesionist, a evoluat numai pentru Milan.
În același timp, conducerea liderului din Italia îi va oferi portarului un salariu de 6 milioane de euro pe an, sumă mult mai mare decât cea primită la actuala echipă. În prezent, Donnarumma este cel mai bine plătit jucător din lotul "rossonerilor".
În cazul în care Donnarumma ar accepta să plece la rivala Inter, mutarea ar putea fi considerată una dintre cele mai mari "trădări" din ultimii ani, în fotbalul european. Goalkeeper-ul de 20 de ani a devenit un simbol al Milanului din prezent, fiind unul dintre cei mai vechi jucători din lotul formației de pe San Siro și omul care le dă încredere coechipierilor săi, în timpul meciurilor.
Gianluigi Donnarumma avec l'AC Milan, 2019

Contractul lui Donnarumma cu Milan expiră în 2021

Contractul lui Gianluigi Donnarumma cu Milan expiră în 2021, așa că oficialii de pe San Siro vor fi nevoiți să ia o decizie cât mai curând, ținând cont și de faptul că Giuseppe Marotta, directorul sportiv al Interului, s-a întâlnit deja cu Mino Raiola, impresarul lui Donnarumma, ca să discute situația goalkeeper-ului. Nu este pentru prima oară când portarul de 20 de ani este dorit de o rivală a Milanului. Anul trecut, Donnarumma s-a aflat și în atenția lui Juventus, însă mutarea la Torino nu s-a materializat.
Ajuns în 2014 la academia lui Milan, Donnarumma a fost promovat la prima echipă un an mai târziu, iar de atunci a devenit titular incontestabil în primul 11 al "rossonerilor". În cele 4 sezoane și jumătate petrecute în poarta Milanului, goalkeeper-ul italian a adunat 187 de meciuri, reușind să încheie fără gol primit în 67 dintre ele.
Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, Donnarumma are o cotă de piață de 55 milioane de euro.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo