Potrivit jurnaliștilor italieni de la Calciomercato, Donnarumma este dorit de oficialii "nerazzurrilor" pentru a-l înlocui, pe termen lung, pe veteranul Samir Handanovic. Sursa citată susține că Inter este dispusă să ofere 50 de milioane de euro pentru aducerea portarului de 20 de ani care, de-a lungul carierei de profesionist, a evoluat numai pentru Milan.
În același timp, conducerea liderului din Italia îi va oferi portarului un salariu de 6 milioane de euro pe an, sumă mult mai mare decât cea primită la actuala echipă. În prezent, Donnarumma este cel mai bine plătit jucător din lotul "rossonerilor".
În cazul în care Donnarumma ar accepta să plece la rivala Inter, mutarea ar putea fi considerată una dintre cele mai mari "trădări" din ultimii ani, în fotbalul european. Goalkeeper-ul de 20 de ani a devenit un simbol al Milanului din prezent, fiind unul dintre cei mai vechi jucători din lotul formației de pe San Siro și omul care le dă încredere coechipierilor săi, în timpul meciurilor.
Ligue 1
PSG a câștigat și pe terenul lui Lyon! Messi a adus a 7-a victorie a echipei lui Galtier în Ligue 1
18/09/2022 LA 20:47
https://i.eurosport.com/2019/07/08/2634875.jpg

Contractul lui Donnarumma cu Milan expiră în 2021

Contractul lui Gianluigi Donnarumma cu Milan expiră în 2021, așa că oficialii de pe San Siro vor fi nevoiți să ia o decizie cât mai curând, ținând cont și de faptul că Giuseppe Marotta, directorul sportiv al Interului, s-a întâlnit deja cu Mino Raiola, impresarul lui Donnarumma, ca să discute situația goalkeeper-ului. Nu este pentru prima oară când portarul de 20 de ani este dorit de o rivală a Milanului. Anul trecut, Donnarumma s-a aflat și în atenția lui Juventus, însă mutarea la Torino nu s-a materializat.
Ajuns în 2014 la academia lui Milan, Donnarumma a fost promovat la prima echipă un an mai târziu, iar de atunci a devenit titular incontestabil în primul 11 al "rossonerilor". În cele 4 sezoane și jumătate petrecute în poarta Milanului, goalkeeper-ul italian a adunat 187 de meciuri, reușind să încheie fără gol primit în 67 dintre ele.
Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, Donnarumma are o cotă de piață de 55 milioane de euro.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Lot stelar pentru Galtier la PSG! Cum arată 2 echipe de start impresionante pe care le poate alinia
26/07/2022 LA 16:09
Ligue 1
Un an de la cea mai spectaculoasă campanie de transferuri din istorie. Ce s-a întâmplat la PSG?
19/06/2022 LA 04:51