Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Donnarumma refuză 8 milioane de € pe sezon de la Milan! Un alt club uriaș îi oferă mult mai mult

Nicu Savin

Publicat 07/04/2021 la 13:53 GMT+3

Donnarumma este în ultimul său an de contract cu AC Milan, iar negocierile pentru semnarea unui nou acord sunt în impas. Presa din Italia notează că tânărul portar refuză să semneze prelungirea, deoarece are o ofertă mult mai mare din parta unui alt club important al Europei.

Gianluigi Donnarumma

Credit imagine: Getty Images

Prelungirea contractului cu Gianluigi Donnarumma este un obiectiv primordial pentru oficialii lui AC Milan. Dacă goalkeeper-ul nu va accepta să-și pună semnătura pe o nouă înțelegere, Milan l-ar pierde gratis în vară, ceea ce ar fi o adevărată lovitură pentru "rosoneri".
Conform presei italiene, Donnarumma are pe masă o ofertă de 8 milioane de € pe sezon, dar până acum acesta nu a acceptat-o. Portarul de 22 de ani își dorește foarte mult să joace în Champions League și așteaptă să vadă dacă echipa se va clasa pe un loc care duce în această competiție în sezonul viitor.

Donnarumma ar putea ajunge la PSG

Însă nu doar acesta este motivul pentru care Donnarumma tergiversează. Gazzetta dello Sport scrie că Mino Raiola, celebrul său impresar, i-a promis jucătorului un salariu cu 50% mai mare decât îi oferă Milanul, adică 12 milioane de € anual.
PSG este clubul care îl dorește insistent pe tănărul goalkeeper italian. Keylor Navas a avut evoluții excelente în ultima vreme, dar costaricanul va împlini în iarnă 35 de ani și parizienii văd în Donnarumma un înlocuitor perfect. Oferta finanicară foarte mare a celor de la PSG e perfect justificabilă. Dacă Donnarumma semnează prelungirea cu Milan va fi mult mai greu de transferat pe viitor, el fiind evaluat la 60 de milioane de € de site-ul de specialitate transfermarkt.com.
În cazul în care nu va reuși să-l înregimenteze pe Donnarumma, PSG are și varianta David De Gea, care se va despărți cel mai probabil de Manchester United, iar presa egleză a scris că gruparea de pe Parc de Princes este printre posibilele destinații.
Chiar dacă Donnarumma va pleca de la Milan în vară, Ciprian Tătărușanu nu va deveni numărul unu în poarta "rosonerilor". Milan este interesată de Mike Maignan (25 de ani), portarul lui Lille, care tocmai a debutat la naționala Franței. Jurnaliștii italieni avansează însă și alte 2 nume: Juan Musso (26 de ani), portarul lui Udinese și Pierluigi Gollini (26 de ani), goalkeeper-ul Atalantei, care are o selecție la naționala Italiei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo