Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Paulo Dybala, pe picior de plecare de la Juventus! La ce echipă ar putea ajunge argentinianul

Nicu Savin

Actualizat 25/03/2021 la 21:27 GMT+2

Paulo Dybala, jucătorul lui Juventus, este de vânzare, potrivit vicepreşedintelui Pavel Nedved. Acesta a mai declarat faptul că Pirlo are susţinere totală din partea lui, iar rămânerea lui Ronaldo este o prioritate.

Paulo Dybala

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Romeo Ene
Paulo Dybala a fost măcinat de accidentări în acest sezon, iar acesta ar putea fi unul dintre motivele pentru care Juventus şi-ar dori despărţirea de el.
"Ne-a fost dor de Paulo, ne-ar fi garantat variante ofensive și goluri. Are contract încă un an și nu mai am nimic de adăugat la ceea ce au spus deja Paratici și președintele Agnelli. Dar este clar că la Juventus evaluăm fiecare oportunitate de transfer.", a declarat Nedved, potrivit corrieredellosport.it.

Arsenal, posibilă destinație pentru Dybala

Conform sport.es, argentinianul se află pe lista lui Arsenal, în contextul în care Odegaard ar urma să revină la Real Madrid din această vară. Norvegianul a ajuns la Londra în această iarnă din cauza faptului că nu prindea echipa la Real Madrid, iar posibilitatea ca el să revină pe Bernabeu la finalul acestui sezon este una foarte mare.Acesta este motivul pentru care Arteta ar fi încântat să-l aibă pe Dybala în echipă, dacă în cele din urmă va ajunge să-l piardă pe scandinav.
Sunt jucători cu un profil similar și ar putea fi înlocuitorul perfect pentru mijlocașul lui Arsenal.Cu toate acestea, există și alți factori de luat în seamă: Juventus nu îl va lăsa pe sud-american să plece cu orice preț și rămâne de văzut dacă dorința jucătorului este să semneze cu Arsenal care, pentru moment, nu ar prinde cupele europene în sezonul următor.
9 este locul ocupat de Arsenal în acest moment în Premier League, la 7 puncte de ultimul loc care duce în Europa. ‘’Tunarii’’ vor evolua în sferturile Europa League împotriva Slaviei Praga, echipa lui Nicolae Stanciu.
În ultima perioadă, presa engleză a scris că și Chelsea sau Tottenham sunt interesate de serviciile lui Dybala.
Mauro Icardi

Griezmann sau Icardi, posibili înlocuitori pentru Dybala

În 2017, Barcelona oferea 160 de milioane de euro pentru aducerea lui Dybala, însă Juventus refuza oferta care pare imposibilă în ziua de azi. Dybala făcuse un meci extraordinar împotriva catalanilor în sferturile UEFA Champions League de atunci, iar spaniolii îl vedeau drept un posibil înlocuitor pentru Neymar, plecat la PSG.
Dybala a rămas la Juventus, iar conducerea catalanilor probabil nu regretă acest lucru. În vara lui 2019, argentinianul nu şi-a prelungit contractul cu Juve, neajungând la o înţelegere cu Agnelli.
Așadar, în timp ce Jorge Antun, agentul lui Dybala, așteaptă un semn din Argentina, Juve testează piața din Europa. Ar putea avea loc un schimb între Juventus şi Barcelona, italienii l-ar dori pe Griezmann şi l-ar oferi pe Dybala.
Icardi este celălalt atacant pe care şi l-ar dori italienii. În orice caz, un aspect este clar, aşa cum a precizat şi Nedved: Dybala este de vânzare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo