Problemele financiare ale lui Juventus sunt cunoscute, iar oficialii torinezilor caută soluții pentru redresare situației. E posibil ca în vară să existe o restructurare din temelii a clubului și foarte probabil unii jucători importanți vor fi vânduți. Cristiano Ronaldo ar putea fi unul dintre aceștia, dar și situația lui Paulo Dybala este asemănătoare.
Argentinianul a avut un sezon nereușit până acum, fiind mai mult accidentat. În plus, el mai are contract doar până în 2022 și deocamdată nu a semnat o prelungire, ceea ce indică o posibilă despărțire în vară. Juventus va dori să îl cedeze acum, pentru a nu-l pierde gratis în 2022. Ca și în cazul lui Cristiano Ronaldo, torinezii urmăresc să scoată niște bani dintr-un transfer și să scape și de salariul destul de mare al atacantului pentru a aerisi oarecum bugetul.
https://i.eurosport.com/2020/08/03/2859384.jpg
Serie A
Noul Juventus începe cu Dybala! "La Joya" prelungește până în 2025
05/10/2021 LA 10:49

Chelsea și Tottenham îl doresc pe Dybala

În vara trecută s-a vorbit despre interesul lui Manchetser United pentru Dybala, dar acum alte 2 echipe din Premier League sunt mai interesate de serviciile argentinianului. Conform celebrei publicații France Football, Chelsea și Tottenham sunt gata să ofere 55 de milioane de € pentru Dybala în vară.
Cele 2 echipe londoneze sunt astfel în cursă directă și rămâne de văzut cum va reacționa Juventus. Evident, dorința fotbalistului va fi foarte importantă, dar sunt șanse mari ca acesta să fie tentat de o mutare în Premier League, mai ales că oferta salarială va fi cu singuranță pe măsură.
Dacă suma avansată de sursa citată este reală, Juventus nu prea ar avea motive să o refuze. Mai există și posibilitatea ca torinezii să încerce păstrarea lui Dybala, dar asta ar însemna să-i ofere un contract mai mare pe termen lung, lucru greu realizabil în condițiile în care clubul a pierdut deja peste 100 de milioane de € în prima jumătate a sezonului din cauza pandemiei, iar viitorul este greu de anticipat.
Dybala a ajuns în Europa în 2012, la Palermo, iar după 3 sezoane la echipa din Sicilia a fost cumpărat de Juventus pentru 40 de milioane de €. Argentinianul a fost unul dintre cei mai buni jucători ai torinezilor în această perioadă, dar în acest sezon a jucat numai 16 meciuri în toate copetițiile din cauza unei accidentări.
Fotbal
Abramovich, gata de cea mai mare nebunie: un sfert de miliard de euro pentru transferuri "la pachet"
27/09/2021 LA 09:49
Serie A
Dybala s-a accidentat și a părăsit în lacrimi terenul. Dezastru pentru Juve: s-a "rupt" și Morata
26/09/2021 LA 13:57