Imediat după eliminarea lui Juve din Champions League de către Porto, presa din Italia a scris la unison că torinezii vor să îl vândă în vară pe Ronaldo. În principal din cauza salariului său uriaș, care depășește cu puțin 50 de milioane de euro, brut, pe sezon.
Imediat, SportMediaset a lansat și o sumă - 60 de milioane de euro ar costa Ronaldo -, oficialii din Piemont dorind să își recupereze cât mai mult din cei 100 de milioane de euro cheltuiți în 2018 pentru aducerea lui de la Real Madrid.

Juventus vrea pe Ronaldo un preț de peste 3 ori mai mic decât cel plătit lui Real Madrid

Fotbal
Cristiano Ronaldo, ademenit cu o ofertă imensă! Unde este așteptat
IERI LA 12:32
În realitate, suma ar fi mult mai mică, anunță Corriere dello Sport. Ar fi vorba de doar 25 de milioane de lire (29 de milioane €). Conducerea campioanei Italiei nu are în plan să îi ofere un nou contract (actualul expiră în vara lui 2022) și știe că nu multe cluburi ar fi dispuse să achite o sumă mare pentru un fotbalist care a trecut de 36 de ani. Cum CR7 vrea un salariu uriaș, viitorul club trebuie să facă un efort financiar mare. Ca atare, Juve e dispusă să lase mult din preț, pentru a avea siguranța că își recuperează ceva din investiție.
Ronaldo este un exemplu pentru ceilalți în vestiarul lui Juventus, fiind un profesionist desăvârșit, însă prețul plătit de "Bătrâna Doamnă" e prea mare pentru un jucător care a fost considerat de presă cel mai slab în dubla manșă cu Porto. Bianconerii vor începe un proces de reconstrucție, iar CR7 nu mai face parte din proiect.
"Avem încă un an de contract, avem timp să vorbim cu el dacă este necesar. Prelungirea contractului lui nu este pe ordinea de zi", a spus Fabio Paratici pentru Sky TV, după eliminarea din Champions League.
Pe lângă Ronaldo, care e în atenția mai multor grupări din Premier League, printre care și Manchester United, Rabiot și Dybala vor fi și ei foarte probabil transferați. De asemenea, ambii au oferte din cel mai tare campionat al lumii, francezul fiind dorit atât de City, cât și de Everton.
În acest moment, pe "urmele" lui Ronaldo s-ar afla 3 echipe: PSG, United și Real Madrid, după ce agentul său l-a contactat pe Florentino Perez pentru a se interesa dacă lusitanul prezintă interes pentru conducerea clubului pentru care a evoluat cel mai mult în carieră.
Premier League
Casemiro, prima reacție după plecarea lui Ronaldo de la United! "Sper să nu-i meargă bine"
IERI LA 10:37
La Liga
Ronaldo, dispus să renunțe la o sumă uriașă pentru a reveni la Real! Anunțul jurnaliștilor spanioli
26/11/2022 LA 10:34