Fotbal
Serie A

Dybala, pus să aleagă între Messi şi Ronaldo, colegii de la Juve, respectiv naţionala Argentinei

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

dybalaaaa

Credit imagine: Getty Images

DeCosmin Cioboata
25/11/2019 la 15:09

Paulo Dybala (26 de ani) a avut șansa să joace alături de cele mai pronunțate nume din fotbalul actual. Cu Leo Messi joacă la echipa națională a Argentinei, în timp ce cu Cristiano Ronaldo este coleg la echipa de club, Juventus.

Cei doi fotbaliști cu câte cinci Baloane de Aur în vitrină, au fost lăudați de Dybala într-un interviu oferit publicației franceze El Pais:

Ronaldo sau Messi? În afara terenului de joc, amândoi sunt foarte liniștiți, dar pe teren sunt ca niște monștri. L-am auzit pe Luis Scola (n.r. - un mare baschetbalist al Argentinei) care spunea că atât Leo, cât și Cristiano atunci când intră pe teren sunt convinși că sunt cei mai buni. Și sunt sigur că așa este. Pe Ronaldo l-aș putea urmări în fiecare zi la antrenamente. Cine nu ar fi fericit să se antreneze lângă cei mai buni?
Champions League

8 lucruri de știut înainte de reluarea meciurilor din Champions League

ACUM O ORĂ

"Nu mă simt lider în vestiar"

În acest sezon, Dybala a evoluat în 15 meciuri, în toate competițiile, și a marcat de șase ori. Din 2015 se află argentinianul la Juve, perioadă în care a câștigat patru titluri.

Mă simt un jucător important, respectat de colegii mei, dar nu sunt un lider. Un astfel de om trebuie să știe când e momentul să vorbească pe teren sau, pur și simplu, să nu spună nimic. Evra, de exemplu, era un leader. Și Buffon este, în prezent.

Atacantul de 26 de ani consideră că stilul propus de Sarri este pe placul său, ofensiv și cu multe ocazii de gol:

Sarri are un stil deosebit de a înțelege jocul. Eu, la fel ca toți ceilalți atacanți, mă distrez mult cu el. În anumite meciuri avem 20 de ocazii de gol, imaginați-vă cât de mult se poate distra un atacant.

După 13 etape, Juventus este lider în Serie A, cu 35 de puncte, la un singur punct de locul doi, ocupat de Inter Milano.

Serie A

Doar pandemia l-a ținut pe Cristiano Ronaldo la Juventus. În iarnă se gândea serios la un alt club

ACUM 2 ORE
Fotbal

Messi la Inter nu mai e o glumă. Italienii pregătesc 260 de milioane de € pentru argentinian

30/07/2020 LA 14:23
Subiecte asemănătoare
FotbalSerie AJuventusCristiano RonaldoMai multe
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol