Cei doi fotbaliști cu câte cinci Baloane de Aur în vitrină, au fost lăudați de Dybala într-un interviu oferit publicației franceze El Pais:
Ronaldo sau Messi? În afara terenului de joc, amândoi sunt foarte liniștiți, dar pe teren sunt ca niște monștri. L-am auzit pe Luis Scola (n.r. - un mare baschetbalist al Argentinei) care spunea că atât Leo, cât și Cristiano atunci când intră pe teren sunt convinși că sunt cei mai buni. Și sunt sigur că așa este. Pe Ronaldo l-aș putea urmări în fiecare zi la antrenamente. Cine nu ar fi fericit să se antreneze lângă cei mai buni?
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
ACUM O ZI
https://i.eurosport.com/2019/11/25/2724271.jpg

"Nu mă simt lider în vestiar"

În acest sezon, Dybala a evoluat în 15 meciuri, în toate competițiile, și a marcat de șase ori. Din 2015 se află argentinianul la Juve, perioadă în care a câștigat patru titluri.
Mă simt un jucător important, respectat de colegii mei, dar nu sunt un lider. Un astfel de om trebuie să știe când e momentul să vorbească pe teren sau, pur și simplu, să nu spună nimic. Evra, de exemplu, era un leader. Și Buffon este, în prezent.
https://i.eurosport.com/2019/11/25/2724270.jpg
Atacantul de 26 de ani consideră că stilul propus de Sarri este pe placul său, ofensiv și cu multe ocazii de gol:
Sarri are un stil deosebit de a înțelege jocul. Eu, la fel ca toți ceilalți atacanți, mă distrez mult cu el. În anumite meciuri avem 20 de ocazii de gol, imaginați-vă cât de mult se poate distra un atacant.
După 13 etape, Juventus este lider în Serie A, cu 35 de puncte, la un singur punct de locul doi, ocupat de Inter Milano.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
IERI LA 05:17
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
IERI LA 11:40