După ce ieri Eriksen a ajuns la Milano pentru a efectua vizita medicală, astăzi, pe site-ul oficial al celor de la Inter, a fost anunțat în mod oficial transferul mijlocașului danez de la Tottenham.
Mijlocașul de 27 de ani a oferit prima declarație în tricoul celor de la Inter:
Cupa Mondială FIFA
Eriksen, despre prezența în Qatar după momentele dramatice de la Euro! "A fost principalul obiectiv"
22/11/2022 LA 10:57
"Sunt foarte fericit că am ajuns la Inter. Abia aștept să cunosc fanii și în meciurile oficiale. Deja mi-au făcut o primire călduroasă și mă simt extraordinar. Sunt entuziasmat pentru această nouă aventură, la un club gigantic cum este Inter Milano. Îmi doresc să învăț cât mai multe lucruri de la Antonio Conte și să-mi cunosc colegii.", a spus Eriksen.
La noua sa echipă, Eriksen va purta numărul 24.
...
Știrea inițială
În ultima vreme, s-a tot vorbit despre plecarea lui Eriksen de la Spurs, însă destinația finală nu a fost până acum sigură. În cele din urmă, se pare că Inter a reușit să-l cumpere pe mijlocașul danez, în detrimentul Barcelonei.
Eriksen a ajuns astăzi la Milano pentru a definitiva ultimele detalii înainte să semneze cu formația italiană un contract pe 4 sezoane și jumătate. Inter le va plăti oficialilor de la Tottenham 20 de milioane de euro pentru jucătorul al cărui contract cu londonezii expiră în vară.
Odată ajuns pe aeroportul din Milano, Eriksen a fost asaltat de reporteri:

Eriksen, salariu de 3 ori mai mare decât la Spurs

Danezul va deveni cel mai bine plătit jucător de la Inter, urmând să încaseze aproximativ 15.600.000 de euro. Așadar, Eriksen îl va depăşi pe Romelu Lukaku în această ierarhie, salariul belgianului fiind de aproximativ 10 milioane de euro pe an. La noua sa echipă, Eirksen va câștiga de 3 ori mai mult decât îi ofereau cei de la Spurs.
Fotbalistul în vârstă de 27 de ani a ajuns la Tottenham în 2013, după ce londonezii le-au plătit 12 milioane de euro celor de la Ajax. 69 de goluri și 89 de pase decisive sunt cifrele danezului la Tottenham.
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
Ce note au primit jucătorii lui Liverpool după eșecul cu United! Singurul care s-a remarcat
23/08/2022 LA 04:46
Fotbal
"Doamne fereşte, i s-a oprit inima!" Țucudean, șocat de curajul lui Eriksen de a reveni pe teren
22/08/2022 LA 16:02