În ultima vreme, presa italiană a scris că Gennaro Gattuso nu va mai continua la Napoli din sezonul viitor, indiferent de locul pe care îl va ocupa echipa la finele acestei stagiuni. Lucrurile au devenit însă foarte clare imediat după ultima etapă, când Napoli a remizat pe teren propriu cu Verona și a terminat astfel pe locul 5 în Serie A, urmând să joace doar în Europa League în sezonul viitor.
Chiar dacă Gattuso nu a confirmat oficial despărțirea de Napoli, excentricul proprietar al echipei, Aurelio De Laurentiis a avut o postare de contul personal de Twitter care nu mai lasă loc de nicio interpretare.
"Dragă Rino, sunt fericit că am petrecut aproape doi ani alături de tine. Îţi mulţumesc pentru muncă, îţi doresc succes oriunde vei ajunge. O mare îmbrăţişare pentru soţie şi copii.", a scris De Laurentiis pe Twitter.
Scottish Premiership
Ianis Hagi are un nou antrenor! Cine i-a luat locul lui Gerrard la Rangers
18/11/2021 LA 17:17

Gennaro Gattuso pleacă după aproape 2 ani de la Napoli

Gennaro Gattuso a ajuns la Napoli în decembrie 2019, înlocuindu-l pe Carlo Ancelotti. În sezonul precedent, echipa a terminat pe locul 7 în Serie A și apoi a ajuns în grupele Europa League. Aventura napoletanilor în Europa s-a oprit în 16-imi, fiind eliminați surprinzător de Granada.
Din acel moment au început să apară zvonurile că Gattuso nu mai are zile multe "sub Vezuviu", chiar dacă în Serie A lucrurile au început să meargă tot mai bine. Napoli a urcat pe un loc de Champions League pe final și avea nevoie de o victorie în ultima etapă pentru a reveni în grupele Champions League. Din nefericire pentru fanii napoletani, meciul cu Verona s-a terminat 1-1, iar victoria lui Juventus de la Bologna a lăsat-o pe Napoli în afara Top 4.
Chiar dacă a eșuat pe final la Napoli, Gattuso nu duce lipsă de oferte. Cele mai noi informații din Italia susțin că managerul de 43 de ani va ajunge la Fiorentina. De asemenea, va fi interesant de văzut cine îi va lua locul la Napoli. Massimiliano Allegri ar fi primul pe listă, dar acesta este dorit și de Real Madrid, iar oferta madrilenilor ar fi mult mai tentantă. Sergio Conceicao, Simone Inzaghi sau Maurizio Sarri sunt alte nume importante care ar putea ajunge la Napoli în această vară.
Premier League
Ianis Hagi, "interzis" la Aston Villa! Detaliul care s-a aflat abia astăzi în presa engleză
12/11/2021 LA 14:04
Scottish Premiership
Un fost campion mondial, dispus să o preia pe Rangers! Cine l-ar putea antrena pe Ianis Hagi
11/11/2021 LA 18:59