Deşi lăsase senzaţia că vrea să se retragă de la Malmo, formaţia care l-a lansat în fotbalul mare, Ibra a acordat la finalul săptămânii trecute un interviu în Gazzetta dello Sport în care dezvăluia faptul că vrea să revină în Serie A. Vârfului îi expiră contractul cu LA Galaxy şi a anunţat deja că nu îşi va prelungi înţelegerea cu formaţia din MLS.
Imediat s-a vorbit despre varianta Inter, mai ales că suedezul l-a gratulat pe Conte. Pe Giuseppe Meazza, Zlatan a câştigat trei titluri, iar în contextul în care Alexis Sanchez s-a accidentat grav şi va lipsi o bună parte a sezonului lucrurile păreau să se lege.
Doar că pe fir a intrat Napoli, lucru recunoscut de preşedintele De Laurentiis. Cum şi Carlo Ancelotti a spus că ar fi încântat să îl aibă sub comandă pe Ibrahimovic, formaţia din sudul Italiei e în acest moment în pole-position pentru a obţine semnătura atacantului nordic.
Liga
Suarez a atins o bornă istorică! Doar Ronaldo și Ibrahimovic se pot lăuda cu o asemenea performanță
24/09/2021 LA 12:29
"Ibrahimovic este o persoană minunată, poate face încă o mulţime de lucruri şi dă forţă oricărei echipe la care evoluează. Sunt convins că orice antrenor ar fi încântat să îl aibă la dispoziţie. Nu e doar un fotbalist foarte bun, ci şi un model pentru coechipieri", a spus De Laurentiis pentru ESPN.
Potrivit presei italiene, contractul oferit de Napoli este mai mic decât cel avut la LA Galaxy, unde câştiga 7,2 milioane de euro. Lucru normal, având în vedere că Ibra a împlinit deja 38 de ani.
Napoli i-a oferit o primă de instalare de 1,5 milioane de euro şi un salariu anual de 5 milioane de euro.

Se potriveşte Ibrahimovic la Napoli?

Dorinţa oficialilor din Napoli poate părea la o primă vedere ciudată, în condiţiile în care Ancelotti dispune în atac de o mulţime de soluţii.
Insigne a început să joace tot mai puţin, în condiţiile în care stafful tehnic îi preferă pe Mertens, Lozano şi Callejon. Milik şi Llorente sunt şi ei atacanţi care ar putea juca fără probleme la unele cluburi mari, astfel că misiunea staff-ului tehnic e extrem de dificilă.
Totuşi, venirea lui Ibra ar fi şi o lovitură de imagine, iar oficialii lui Napoli iau cu siguranţă în calcul şi acest aspect.
Liga Campionilor UEFA
"Am crezut că este o glumă!" Ibrahimovic, surprins de colegii săi înainte de debutul în UCL
17/09/2021 LA 07:55
Liga
Soldado şi-a găsit echipă! A semnat cu formaţia care a transferat 142 de jucători de peste 30 de ani
09/09/2021 LA 11:21