Fotbal
Serie A

Ibrahimovic a anunțat, pe prima pagină în Gazzetta dello Sport, viitoarea destinație

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Zlatan Ibrahimovic salută peluza Interului, pe vremea când evolua în Serie A

Credit imagine: Getty Images

DeCristian Mihala
19/10/2019 la 10:28

Ajuns la 38 de ani, Zlatan Ibrahimovic pare tentat să revină în fotbalul mare din Europa. Suedezul a dat de înțeles că Inter e cea mai bună variantă pentru el

Suedezului îi expiră contractul cu Los Angeles Galaxy în iarnă și a recunoscut că nu va mai rămâne în MLS. Se vorbea de o întoarcere la Malmo, club care l-a lansat în fotbalul mare, însă nordicul are în plan să revină la un club cu pretenții, alături de care să cucerească trofee.

Poreclit "omul titlu" pentru faptul că la majoritatea echipelor unde a evoluat a câștigat campionatul, Ibra pare tentat de provocarea numită Serie A, unde și-a petrecut cea mai mare parte a carierei.

Serie A

Milan s-a salvat în prelungiri de o rușine istorică, la Spal. Inter, scorul etapei în Serie A

01/07/2020 LA 22:51

"Italia, vreau să mă întorc!", e titlul apărut pe prima pagină din Gazzetta dello Sport de sâmbătă, în care Zlatan vorbește despre faptul că, în ciuda vârstei, încă poate fi decisiv.

"Acum am 38 de ani, dar încă aș putea să mai dau 20 de goluri pe sezon în Serie A. Italia este a doua mea țară. Ce voi face? Voi analiza cu calm. Încă mai caut provocări", a declarat Zlatan Ibrahimovic, pentru Gazzetta dello Sport.

Ibrahimovic, spre Inter?

Deși a evoluat la cele mai importante trei formații din Italia - Juventus, Milan și Inter -, Ibrahimovic a rămas cel mai atașat de nerazzurri. Venirea lui Conte poate fi un factor decisiv în aducerea suedezului, proiectul de pe Giuseppe Meazza având un obiectiv clar: stoparea supremației lui Juve.

Cum Alexis Sanchez s-a accidentat și va fi indisponibil o lungă perioadă, se creează cadrul perfect pentru ca Ibra să îmbrace din nou tricoul echipei alături de care a cucerit trei lo scudetto.

"Inter a dat o lovitură uriașă cu Antonio Conte. Nu îl cunosc personal, dar suntem la fel. Amândoi credem că doar cu sacrificii obții succese. Romelu creează spații pentru colegii săi. Principala lui calitate este forța. La capitolul tehnică nu stă foarte bine...dacă m-ar fi ascultat...Dar Lukaku și-a arătat dorința să arate lumii întregi cine este. La Inter va reuși", a mai spus "Ibracadabra".

Serie A

Hakimi semnează cu Inter! Real Madrid a acceptat oferta și marocanul ajunge la Milano

28/06/2020 LA 07:42
Liga

Transferul lui Lautaro Martinez la Barcelona a căzut! Anunțul făcut de Gazzetta dello Sport

20/06/2020 LA 15:43
Subiecte asemănătoare
FotbalSerie AInternazionale
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol