Suedezului îi expiră contractul cu Los Angeles Galaxy în iarnă și a recunoscut că nu va mai rămâne în MLS. Se vorbea de o întoarcere la Malmo, club care l-a lansat în fotbalul mare, însă nordicul are în plan să revină la un club cu pretenții, alături de care să cucerească trofee.
Poreclit "omul titlu" pentru faptul că la majoritatea echipelor unde a evoluat a câștigat campionatul, Ibra pare tentat de provocarea numită Serie A, unde și-a petrecut cea mai mare parte a carierei.
"Italia, vreau să mă întorc!", e titlul apărut pe prima pagină din Gazzetta dello Sport de sâmbătă, în care Zlatan vorbește despre faptul că, în ciuda vârstei, încă poate fi decisiv.
Serie A
Juventus a câștigat derby-ul cu Inter și a ajuns la patru victorii consecutive în Serie A
06/11/2022 LA 21:45
"Acum am 38 de ani, dar încă aș putea să mai dau 20 de goluri pe sezon în Serie A. Italia este a doua mea țară. Ce voi face? Voi analiza cu calm. Încă mai caut provocări", a declarat Zlatan Ibrahimovic, pentru Gazzetta dello Sport.
https://i.eurosport.com/2019/10/19/2698739.jpg

Ibrahimovic, spre Inter?

Deși a evoluat la cele mai importante trei formații din Italia - Juventus, Milan și Inter -, Ibrahimovic a rămas cel mai atașat de nerazzurri. Venirea lui Conte poate fi un factor decisiv în aducerea suedezului, proiectul de pe Giuseppe Meazza având un obiectiv clar: stoparea supremației lui Juve.
Cum Alexis Sanchez s-a accidentat și va fi indisponibil o lungă perioadă, se creează cadrul perfect pentru ca Ibra să îmbrace din nou tricoul echipei alături de care a cucerit trei lo scudetto.
"Inter a dat o lovitură uriașă cu Antonio Conte. Nu îl cunosc personal, dar suntem la fel. Amândoi credem că doar cu sacrificii obții succese. Romelu creează spații pentru colegii săi. Principala lui calitate este forța. La capitolul tehnică nu stă foarte bine...dacă m-ar fi ascultat...Dar Lukaku și-a arătat dorința să arate lumii întregi cine este. La Inter va reuși", a mai spus "Ibracadabra".
Serie A
#VOCE Duminica, pierzi sau câștigi un “anticipo”
06/11/2022 LA 07:50
Liga Campionilor UEFA
Bayern Munchen, premieră în UCL, după victoria cu Inter! Ce a reușit echipa lui Nagelsmann
01/11/2022 LA 22:53