Plecarea lui Conte, Lukaku și Hakimi părea că nu va avea repercusiuni mari la nivel intern, în contextul în care Juventus nu avea nici în acest sezon un lot care să o readucă în lupta pentru poziția întâi. Simone Inzaghi a gestionat perfect lucrurile, dar ultima lună a fost un adevărat fiasco pentru gruparea de pe Meazza.
Înfrângere acasă, cu Milan, egal la Napoli, înfrângere acasă, cu Sassuolo și egal la Genoa au fost ultimele rezultate ale lui Inter, înainte de succesul cu 5-0, cu Salernitana, de etapa trecută. Victoria aceea a fost dublată de un succes de prestigiu la Liverpool, unde calificarea în sferturile Ligii era jucată după ce "cormoranii" s-au impus pe Meazza cu 2-0.
Ca atare, Inter părea să fi trecut de criză și meciul cu Torino ar fi trebuit să fie unul la îndemână, în contextul în care "taurii" nu învinseseră pe nimeni de 6 runde.
Premier League
Tuchel s-a decis pe cine vrea în locul lui Lukaku! 3 cluburi din Premier League sunt pe urmele lui
IERI LA 10:08

Inter, ținută în șah de fundașul-golgheter Bremer

Doar că băieții lui Juric s-au auto-depășit, chiar dacă nu mai au un obiectiv clar pentru restul sezonului. Bremer a semnat deschiderea scorului, în minutul 12, după pasa decisviă a lui Pobega.
Bremer a devenit un adevărat fundaș-golgheter, marcând 11 goluri în ultimele 3 sezoane de Serie A. Niciun alt fundaș central din prima ligă italiană nu se poate lăuda cu asemenea reușite în atac.
Anesteziată în prima repriză, formația lui Simone Inzaghi a presat tot mai mult în partea a doua, dar ghinionul și intervențiile portarului Berisha au făcut ca tabela să rămână 1-0 până spre final. Golul egalizator a venit abia în prelungiri, când Alexis Sanchez a trimis în ațe un balon primit de la Dzeko, transferul atât de inspirat făcut de oficialii Interului.
Inter rămâne pe 3, dar distanța față de Milan a devenit de 4 puncte, chiar dacă nerazzurrii au un meci mai puțin disputat. Juve, cu un Vlahovic în formă excelentă, o presează pe campioană, "Bătrâna Doamnă" fiind acum la doar trei puncte de Lautaro Martinez&Co. În ceea ce o privește pe Torino, aceasta ocupă un liniștitor loc 11, fără emoții de retrogradare, dar și fără perspectiva evoluării în cupele europene.
Serie A
Lukaku va juca la Inter în sezonul viitor! Belgianul a renunțat la bani pentru a reveni pe Meazza
22/06/2022 LA 07:16
Ligue 1
Un an de la cea mai spectaculoasă campanie de transferuri din istorie. Ce s-a întâmplat la PSG?
19/06/2022 LA 04:51