Inter ar urma să facă un transfer de vară de la rivala Napoli, susțin mai multe surse din presa italiană. Este vorba despre atacantul în vârstă de 26 de ani al napoletanilor, Arkadiusz Milik. Atacantul polonez al lui Napoli mai are contract cu echipa antrenată de Gennaro Gattuso până la sfârșitul acestui sezon, iar surse apropiate clubului susțin că discuțiile privind prelungirea contractului au fost abandonate.
Milik este apreciat de actualul director sportiv al lui Inter, Piero Ausilio, care a încercat să-l aducă pe Giuseppe Meazza încă din vara lui 2016. Cu toate acestea, Milik a ajuns până la urmă la Napoli, care l-a adus pe polonez în locul lui Gonzalo Higuain, acesta din urmă alegând să plece la Juventus.
FCInterNews.It susține că Inter urmărește din nou transferul lui Milik, asta pentru că se crede că șefii clubului nu vor căuta să semneze cu jucătorul împrumutat de la Manchester United, Alexis Sanchez. Inter speră să poată face acest transfer la preț redus. Milik a înscris de 46 de ori în 109 meciuri pentru Napoli în toate competițiile de când a venit de la Ajax.
Fotbal
Inter îl lasă pe Cosmin Olăroiu fără golgheter! Mutarea surpriză pregătită de Antonio Conte
06/01/2021 LA 09:11
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
11 antrenori mari care stau pe bară în așteptarea unui contract
25/09/2022 LA 08:44
Serie A
Tătărușanu primește o șansă uriașă! Românul va deveni titular după accidentarea lui Maignan
24/09/2022 LA 11:33