Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Inter vrea titlul în Serie A! Conte solicită întărtiri și insistă pentru un jucător de la Liverpool

Nicu Savin

Actualizat 28/12/2020 la 19:09 GMT+2

Inter este pe locul 2 în Serie A, la un singur punct în spatele concitadinei AC Milan, iar singurul obiectiv major din acest sezon a rămas cucerirea unui nou Scudetto. Pentru asta, "nerazzurrii" vor să se întărească în ianuarie, iar un fotbalist de la Liverpool a intrat în vizorul formației italiene.

Antonio Conte - Inter - Serie A 2020-2021

Credit imagine: Getty Images

Inter a excelat din punct de vedere ofensiv în acest sezon, având cel mai bun atac din Serie A. Principala "gură de foc" a "nerazzurrilor" a fost Romelu Lukaku, belgianul marcând 15 goluri în 18 partide jucate în Champions League și Serie A.
Cu toate astea, forma slabă arătată de Alexis Sanchez (2 goluri în 14 meciuri), precum și lipsa de constanță și incertitudinea asupra viitorului a lui Lautaro Martinez îl determină pe Antonio Conte să își mai dorească un atacant.

Divock Origi im Champions-League-Finale (FC Liverpool)

Antonio Conte îl vrea pe Divock Origi de la Liverpool

Potrivit Corriere Dello Sport, Divock Origi este una dintre țintele lui Conte pentru luna ianuarie. Belgianul a jucat foarte puțin la Liverpool în acest sezon și, chiar dacă are contract până în 2024, este posibil să își dorească să plece de pe Anfield.
Origi vrea să joace ceva mai mult, pentru a nu pierde lotul Belgiei pentru europeanul din vara viitoare. Șansele sale să evolueze mai mult pentru Liverpool sunt aproape nule, mai ales după ce și Diogo Jota se va reface după accidentare și va reveni la formația lui Klopp.
Sportsmail a scris cu câteva zile în urmă că și Wolverhampton este interesată de atacantul de 25 de ani al "cormoranilor". Formația lui Nuno Espirito Santo are o serioasă problemă în atac din cauza accidentării golghetereului Raul Jimenez, iar tânărul Fabio Silva nu este capabil să-l înlocuiască pe mexican.
Așadar, Origi are destule variante de a pleca de la Liverpool în această iarnă, dar rămâne de văzut dacă Liverpool îi va da drumul, belgianul arătând în numeroase rânduri că poate face meciuri mari atunci când se apelează la el.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo