Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ionuț Radu, meci perfect cu Napoli. Ce a scris Gazzetta dello Sport și ce notă a primit românul

Cristian Mihală

Actualizat 10/11/2019 la 00:01 GMT+2

Napoli și Genoa au remizat, scor 0-0, într-o partidă în care Ionuț Radu a fost jucătorul meciului. Portarul "grifonilor" a reușit trei intervenții miraculoase în fața lui Mertens&Co.

Serie A | Ionuț Radu, portarul român împrumutat de Inter la Parma

Credit imagine: Eurosport

Ionuț Radu a făcut o nouă partidă mare, după ce în precedenta deplasare din Serie A a fost la câteva secunde de a pleca neînvins de pe terenul formației care domină autoritar fotbalul italian, Juventus.
De această dată, în fața internaționalului nostru au stat vedetele lui Ancelotti, care însă au moralul afectat după seria de rezultate neconvingătoare. Mai mult, De Laurentiis a creat un scandal imens la mijlocul acestei săptămâni, după remiza din Liga Campionilor, cu Salzburg, astfel că presiunea mai mare a fost pe echipa gazdă.

Ionuț Radu, lăudat de italieni

"Napoli nu găsește luminița de la capătul tunelului. Genoa scoate un rezultat mare, printre fluierăturile de pe San Paolo", titrează Gazzetta dello Sport care punctează că Ionuț Radu a fost "de netrecut".
Chiar dacă Genoa a făcut o partidă mare, având o posesie superioară lui Napoli, ocaziile mari le-au aparținut gazdelor. Dar românul a avut 8 intervenții decisive, trei dintre ele fiind cu adevărat speciale.
Radu i s-a opus lui Mertens în minutul 54, apoi lui Fabian Ruiz, pentru ca în final să reușească parada serii, la lovitura de cap a lui Elmas. Whoscored l-a notat pe român cu 8,1, de departe cea mai mare notă de pe teren.
Fără victorie în precedentele 4 jocuri din Serie A, Napoli a coborât pe locul 7. Deși distanța față de un loc de Champions League nu este mare, formația lui Ancelotti trebuie să iasă rapid din criză, altfel sezonul e în pericol de a fi compromis. În ceea ce o privește pe Genoa, aceasta respiră, urcând pe locul 17, primul care scapă de retrogradare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo