Ionuț Radu a făcut o nouă partidă mare, după ce în precedenta deplasare din Serie A a fost la câteva secunde de a pleca neînvins de pe terenul formației care domină autoritar fotbalul italian, Juventus.
De această dată, în fața internaționalului nostru au stat vedetele lui Ancelotti, care însă au moralul afectat după seria de rezultate neconvingătoare. Mai mult, De Laurentiis a creat un scandal imens la mijlocul acestei săptămâni, după remiza din Liga Campionilor, cu Salzburg, astfel că presiunea mai mare a fost pe echipa gazdă.

Ionuț Radu, lăudat de italieni

Fotbal
Momente emoționante, cu jucători legendari în prim plan! Week-end-ul despărțirilor în fotbalul mare
16/05/2022 LA 11:31
"Napoli nu găsește luminița de la capătul tunelului. Genoa scoate un rezultat mare, printre fluierăturile de pe San Paolo", titrează Gazzetta dello Sport care punctează că Ionuț Radu a fost "de netrecut".
Chiar dacă Genoa a făcut o partidă mare, având o posesie superioară lui Napoli, ocaziile mari le-au aparținut gazdelor. Dar românul a avut 8 intervenții decisive, trei dintre ele fiind cu adevărat speciale.
Radu i s-a opus lui Mertens în minutul 54, apoi lui Fabian Ruiz, pentru ca în final să reușească parada serii, la lovitura de cap a lui Elmas. Whoscored l-a notat pe român cu 8,1, de departe cea mai mare notă de pe teren.
Fără victorie în precedentele 4 jocuri din Serie A, Napoli a coborât pe locul 7. Deși distanța față de un loc de Champions League nu este mare, formația lui Ancelotti trebuie să iasă rapid din criză, altfel sezonul e în pericol de a fi compromis. În ceea ce o privește pe Genoa, aceasta respiră, urcând pe locul 17, primul care scapă de retrogradare.
Fotbal
Cândva adevărate forțe, azi cu șanse mari să retrogradeze! Situația din Top 5 campionate din Europa
14/05/2022 LA 13:04
Liga
Barcelona a început negocierile pentru fundașul dorit de Xavi! Cât ar trebui să o achite catalanii
04/05/2022 LA 11:12