Weston Mckennie a avut evoluții foarte bune în tricoul lui Juventus în acest sezon, iar oficialii "Bătrânei Doamne" au decis să activeze clauza de cumpărare a internaționalului american de 22 de ani. Acesta fusese împrumutat înaintea actualei stagiuni de la Schalke, iar torinezii aveau prima opțiune pentru un transfer și au anunțat astăzi că mutarea a devenit definitivă.
Suma totală a tranzacției va fi de 18,5 milioane de €, dar Schalke ar putea încasa alte 6,5 milioane de € în funcție de perfomanțele jucătorului pe viitor. Mijlocașul central a semnat cu "bianconerii" până în 2025.
Serie A
Radu Drăgușin a dat cărțile pe față! Ce relație are cu Pirlo: "Sunt obișnuit printre campioni"
ACUM O ORĂ
Citește și: UN JUCĂTOR DE LA JUVENTUS, INFECTAT CU UN NOU VIRUS - CARE SUNT SIMPTOMELE ACESTUIA

Weston Mckennie e jucătorul lui Juventus

Weston Mckennie a ajuns liber de contract la juniorii lui Schalke în 2016, pe când avea doar 17 ani, el crescând în Statele Unite, la Dallas Academy. În 2017 a fost deja promovat la prima echipă a grupării din Gelsenkilrchen și a devenit în timp un jucător de bază, atrăgând atenția marilor cluburi ale Europei.
Juventus a reușit să obțină împrumutul său în vara trecută, iar acum torinezii, profitând și de problemele financiare ale celor de la Schalke 04, l-au transferat definitiv. În acest sezon, Mckennie a jucat 31 de meciuri în toate competițiile pentru echipa lui Pirlo, marcând de 5 ori și oferind 2 pase decisive.
Weston Mckennie face parte dintr-o generație de excepție a Statelor Unite, alături de alți jucători deja consacrați precum Christian Pulisic (Chelsea), Giovanni Reyna (Borussia Dortmund) sau Sergino Dest (Barcelona).
https://i.eurosport.com/2021/03/01/3004176.jpg
Serie A
Ronaldo a dat de pământ cu tricoul lui Juventus, deși echipa a bătut cu 3-1. Reacția lui Pirlo
12/04/2021 LA 06:03
Serie A
Juventus - Genoa 3-1. "Bătrâna Doamnă" poate câștiga și când Ronaldo nu strălucește
11/04/2021 LA 14:48