Articol scris de Romeo Ene
Sponsorul nu va fi diferit faţă de acest sezon, astfel "Jeep" va rămâne pe tricourile torinezilor. Diferenţa se face cu un mic adaos sub logo-ul producătorului de maşini, "4XE", fiind noua tehnologie hibridă a brand-ului american.
Clipul de prezentare a fost acaparat de fotbalişti importanţi ai lui Juventus, precum Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala sau Weston McKennie. Juventus va evolua în ultima etapă din Serie A cu Bologna, iar acel meci va fi cel de inaugurare al echipamentului.
Serie A
Dybala a plâns ca un copil la ultimul meci al său la Torino! Juve, aproape de 3 lovituri în mercato
IERI LA 08:50

Ronaldo, acuzat de tratament preferenţial la Juventus

Deşi a apărut în clipul de prezentare pentru noul echipament al "bătrânei doamne", Ronaldo nu mai are o relaţie prea bună cu colegii săi. Luni, după înfrângerea dureroasă în fața celor de la Milan, 0-3 la Torino, în timp ce coechipierii săi au fost nevoiți să se antreneze, Ronaldo a beneficiat de o zi liberă pentru a-și prelua noua mașină Ferrari Monza de la baza din Maranello. Acest lucru a stârnit nemulțumirea colegilor săi, conform AS.
Spaniolii scriu că portughezul a făcut deplasarea alături de președintele Andrea Agnelli și CEO-ul John Elkann. Drept urmare, mai mulți coechipieri sunt extrem de nemulțumiți pentru că ei consideră că Ronaldo primește un tratament preferențial. Ei nu îl văd pe Ronaldo drept liderul echipei având în vedere că portughezul este constant nervos pe teren și le reproșează colegilor atunci când nu primește pasele dorite.
"Am decis să-l păstrăm pe Cristiano Ronaldo. Este cel mai bun fotbalist din lume și va rămâne alături de noi", a spus Fabio Paratici, pentru Sky Sport, în martie. Însă având în vedere că nu se știe dacă Juventus va fi în Champions League sezonul viitor, rămâne de văzut ce îi rezervă viitorul portughezului.
Premier League
Răsturnare de situație în cazul lui Dybala! Agentul atacantului, la negocieri în Premier League
14/05/2022 LA 14:26
Premier League
Ronaldo, mesaj sugestiv cu privire la viitorul său! Cum a comentat venirea lui Ten Hag la Man United
14/05/2022 LA 08:56