Cristiano Ronado nu trece prin cel mai bun moment din carieră. Nici Juventus. Și asta face ca portughezul, obișnuit mereu să concureze pentru trofee, să fie într-o stare mentală alterată. Gazzetta dello Sport asigură astăzi că lusitanul s-a schimbat mult în ultima vreme. El nu mai este cel care a sosit la Torino, comportamentul lui fiind total diferit. Nu îl mai poți vedea bucurându-se pe teren în timpul meciurilor ca înainte. "Nu vezi nici cea mai mică plăcere", subliniază ziarul.
"Nervos, iritat, îndepărtat de coechipierii săi. Chiar resemnat și mai puțin combativ decât de obicei. Acesta este noul Ronaldo. Împotriva Fiorentinei a părut chiar indiferent, un semn îngrijorător", notează sursa citată. "Ronaldo nu mai încearcă să ascundă acele gesturi sau să le îndulcească cumva", mai scriu italienii.
Ca și când nu ar fi fost de ajuns, jucătorul, conform informațiilor prestigiosului ziar, este "izolat pe teren, din ce în ce mai îndepărtat de coechipieri".
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
ACUM 5 ORE
Una dintre ultimele sale supărări a fost descoperită după meciul pe care Juventus l-a câștigat cu Genoa 3-1. În ciuda victoriei, CR7 s-a enervat pentru că nu a marcat și a explodat în vestiar, unde a lovit pumnii pereții, în repetate rânduri, nu înainte de a îl certa inclusiv pe portarul Szczesny, pentru o pasă greșită. Vestiarul îl respectă pentru ce înseamnă ca fotbalist, dar are tendința să îl izoleze din ce în ce mai mult, ca urmare a comportamentului inadecvat.
"S-a înfuriat pentru că nu a marcat... este normal pentru un jucător de calibrul lui. Vrea să fie mai bun, din acest motiv s-a enervat. Cristiano vrea mereu să înscrie, a avut și ocazii mari. Dar contează mai mult obiectivele echipei, decât cele personale. Dacă Cristiano marchează 35 de goluri, o face pentru Juventus. Nu va fi amendat pentru gestul său. Se întâmplă să ai reacții nervoase, așa că nu riscă vreo sancțiune", a declarat Andrea Pirlo, la finalul partidei cu Genoa.

Ronaldo, pe picior de plecare de la Juventus

Andrea Pirlo, instalat la începutul sezonului pe banca "Bătrânei Doamne", s-a văzut depășit de situație în multe momente. Lipsa de experiență a fostului mijlocaș și-a spus cuvântul, iar conducerea lui Juventus pare pregătită pentru o schimbare. Recent, presa italiană a aflat că Andrea Agnelli, președintele clubului, s-a întâlnit cu Massimiliano Allegri, iar cei doi s-ar fi înțeles asupra unui contract pe 3 ani.
În ultima vreme s-a discutat despre posibilitatea ca Ronaldo să plece de la Juventus încă din această vară. Salariul portughezului este exorbitant, iar evoluțiile sale nu i-au adus clubului torinez trofeul UEFA Champions League, considerat principalul motiv pentru care CR7 a fost cumpărat în urmă cu 3 ani. Contractul lui Cristiano expiră în 2022, însă nu este exclus ca oficialii lui Juve să-l vândă încă din această vară, pentru a-și recupera o parte din suma cheltuită în 2018.
Dincolo de salariu și de relația pe care o are cu vestiarul, intervine și "elementul" Allegri. Tehnicianul italian nu se numără printre admiratorii lui Ronaldo. Cei doi au colaborat un singur sezon - 2018/2019 -, înainte ca Allegri să plece de pe banca tehnică. Acum, din câte se pare, antrenorul le-a transmis oficialilor că se va întoarce, dar că nu îl vede pe lusitan parte din proiectul său.
Fotbal
Arsenal vrea un jucător de la Juventus, dar italienii se lasă greu! Cerințele lui Allegri
IERI LA 08:42
Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
16/01/2022 LA 15:33