Cristiano Ronaldo s-a aflat din nou în prim-plan, chiar dacă nu a reușit să marcheze. Starul portughez a răbufnit la finalul partidei Juventus - Genoa 3-1, iar jurnaliștii italieni au aflat informații din vestiarul trupei lui Andrea Pirlo.
La final, CR7 a plecat nervos pe tunelul stadionului, însă nu înainte să-și dea jos tricoul și să-l arunce spre marginea terenului. Ulterior s-a aflat că echipamentul a fost luat de un copil de mingi, care i-l ceruse în timpul meciului.

Cristiano Ronaldo s-a dezlănțuit în vestiar, după Juventus - Genoa 3-1

Serie A
Din Serie D la Juventus, în doar trei ani! Povestea de film a lui Andrea Cambiaso
05/07/2022 LA 07:29
Frustrarea lui Ronaldo nu s-a încheiat însă cu gestul respectiv. Potrivit celebrei publicații Gazzetta dello Sport, lusitanul a avut o criză de nervi în vestiar. Cristiano a lovit cu pumnii pereții cabinei lui Juventus, în repetate rânduri.
Furia uriașă a lui Ronaldo se pare că a fost generată de faptul că n-a reușit să înscrie în duelul cu Genoa:
"S-a înfuriat pentru că nu a marcat... este normal pentru un jucător de calibrul lui. Vrea să fie mai bun, din acest motiv s-a enervat.
Cristiano vrea mereu să înscrie, a avut și ocazii mari. Dar contează mai mult obiectivele echipei, decât cele personale. Dacă Cristiano marchează 35 de goluri, o face pentru Juventus.
Nu va fi amendat pentru gestul său. Se întâmplă să ai reacții nervoase, așa că nu riscă vreo sancțiune.", a declarat Andrea Pirlo, la finalul partidei.

Cristiano Ronaldo și-a certat colegii în timpului meciului Juventus - Genoa 3-1

Aceeași sursă a surprins și câteva momente din timpul meciului, în care Ronaldo i-a certat pe Giorgio Chiellini și Federico Chiesa. Internaționalul portughez s-ar fi enervat din cauza paselor imprecise ale coechipierilor săi.
De asemenea, CR7 i-ar fi reproșat și lui Szczesny, portarul lui Juventus, faptul că a dat mingea afară în timp ce un jucător de la Genoa era accidentat pe gazon.
"Mai sunt 10 jucători adverși pe teren, trebuie să atacăm!", i-a strigat Ronaldo lui Szczesny, potrivit gazzetta.it.
Cristiano Ronaldo este golgheterul la zi din Serie A, cu 25 de goluri. Lusitanul este urmat în clasament de Romelu Lukaku, cu 21 de reușite. Juventus și-a luat adio de la titlu, iar acum încearcă să se mențină pe un loc de UEFA Champions League.
Trupa lui Andrea Pirlo se află pe locul 3 în Serie A, la 12 puncte în spatele liderului Inter, aflat foarte aproape să cucerească mult râvnitul trofeu.
Serie A
Chiricheș semnează azi cu noul club. Anunțul presei din Italia
30/06/2022 LA 10:57
Serie A
Titlul în Italia, decis de un meci de baraj, în caz de egalitate de puncte
29/06/2022 LA 08:51