Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo s-a dezlănțuit în vestiar, după Juventus - Genoa 3-1! Ce a făcut portughezul

Cosmin Cioboata

Actualizat 12/04/2021 la 11:37 GMT+3

Cristiano Ronaldo (36 de ani) a avut o ieșire nervoasă la finalul meciului dintre Juventus și Genoa, câștigat de "bianconeri" cu 3-1, în etapa cu numărul 30 din Serie A.

Cristiano Ronaldo (Juventus)

Credit imagine: Twitter

Cristiano Ronaldo s-a aflat din nou în prim-plan, chiar dacă nu a reușit să marcheze. Starul portughez a răbufnit la finalul partidei Juventus - Genoa 3-1, iar jurnaliștii italieni au aflat informații din vestiarul trupei lui Andrea Pirlo.
La final, CR7 a plecat nervos pe tunelul stadionului, însă nu înainte să-și dea jos tricoul și să-l arunce spre marginea terenului. Ulterior s-a aflat că echipamentul a fost luat de un copil de mingi, care i-l ceruse în timpul meciului.

Cristiano Ronaldo s-a dezlănțuit în vestiar, după Juventus - Genoa 3-1

Frustrarea lui Ronaldo nu s-a încheiat însă cu gestul respectiv. Potrivit celebrei publicații Gazzetta dello Sport, lusitanul a avut o criză de nervi în vestiar. Cristiano a lovit cu pumnii pereții cabinei lui Juventus, în repetate rânduri.
Furia uriașă a lui Ronaldo se pare că a fost generată de faptul că n-a reușit să înscrie în duelul cu Genoa:
"S-a înfuriat pentru că nu a marcat... este normal pentru un jucător de calibrul lui. Vrea să fie mai bun, din acest motiv s-a enervat.
Cristiano vrea mereu să înscrie, a avut și ocazii mari. Dar contează mai mult obiectivele echipei, decât cele personale. Dacă Cristiano marchează 35 de goluri, o face pentru Juventus.
Nu va fi amendat pentru gestul său. Se întâmplă să ai reacții nervoase, așa că nu riscă vreo sancțiune.", a declarat Andrea Pirlo, la finalul partidei.

Cristiano Ronaldo și-a certat colegii în timpului meciului Juventus - Genoa 3-1

Aceeași sursă a surprins și câteva momente din timpul meciului, în care Ronaldo i-a certat pe Giorgio Chiellini și Federico Chiesa. Internaționalul portughez s-ar fi enervat din cauza paselor imprecise ale coechipierilor săi.
De asemenea, CR7 i-ar fi reproșat și lui Szczesny, portarul lui Juventus, faptul că a dat mingea afară în timp ce un jucător de la Genoa era accidentat pe gazon.
"Mai sunt 10 jucători adverși pe teren, trebuie să atacăm!", i-a strigat Ronaldo lui Szczesny, potrivit gazzetta.it.
Cristiano Ronaldo este golgheterul la zi din Serie A, cu 25 de goluri. Lusitanul este urmat în clasament de Romelu Lukaku, cu 21 de reușite. Juventus și-a luat adio de la titlu, iar acum încearcă să se mențină pe un loc de UEFA Champions League.
Trupa lui Andrea Pirlo se află pe locul 3 în Serie A, la 12 puncte în spatele liderului Inter, aflat foarte aproape să cucerească mult râvnitul trofeu.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo