Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronaldo a dat de pământ cu tricoul lui Juventus, deși echipa a bătut cu 3-1. Reacția lui Pirlo

Cristian Mihală

Actualizat 12/04/2021 la 11:16 GMT+3

Cristiano Ronaldo este tot mai nervos. Ieri, după Juventus - Genoa 3-1, vârful "Bătrânei Doamne" a avut o ieșire, aruncând tricoul piemontezilor pe teren, în semn de frustrare că nu a marcat.

Cristiano Ronaldo și-a aruncat tricoul pe gazon după meciul cu Genoa

Credit imagine: Getty Images

CR7 a avut duminică o prestație modestă. În prima repriză, acesta a semnat una dintre cele mai mari ratări din ultimul timp, dar spre norocul lui Juve, mingea trimisă de el în bară a ajuns la Morata, care a înscris.
Ronaldo nu a reușit să puncteze până la final, deși a avut câteva ocazii bune, iar după fluierul arbitrului și-a arătat frustrarea. Deși echipa sa s-a impus, portughezul a fost extrem de supărat pentru propria evoluție. Și-a scos tricoul și l-a aruncat pe gazon, spre surprinderea multora.
Andrea Pirlo a fost întrebat despre acest gest făcut de CR7 și i-a luat apărarea, explicând că un comportament de genul acesta arată atitudine și determinare.
"Aceste lucruri se întâmplă. A fost nervos pentru că nu a marcat. E normal că vrea să fie mai bun tot timpul", a explicat Pirlo ieşirea nervoasă a lui Ronaldo.

Cristiano Ronaldo, mai multe episoade de frustrare

Starul lui Juve e tot mai nervos în ultimul timp, simțind probabil că finalul carierei se apropie și a intrat într-o cursă contra-cronometru cu recordurile și performanțele la care visează.
La meciul cu Serbia, încheiat 2-2, Cristiano Ronaldo a avut pe final un gol valabil, dar tușierul și centralul nu au văzut că mingea trimisă de el a depășit linia porții. La final, lusitanul a avut o criză de nervi la adresa arbitrilor, pentru ca apoi să își arunce banderola de căpitan de pe braț.
Acest gest s-a transformat în doar câteva zile într-unul caritabil, deoarece baderola a fost vândută pe o sumă foarte mare, iar banii vor fi donați pentru tratamentul unui copil grav bolnav.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo