CR7 a avut duminică o prestație modestă. În prima repriză, acesta a semnat una dintre cele mai mari ratări din ultimul timp, dar spre norocul lui Juve, mingea trimisă de el în bară a ajuns la Morata, care a înscris.
Ronaldo nu a reușit să puncteze până la final, deși a avut câteva ocazii bune, iar după fluierul arbitrului și-a arătat frustrarea. Deși echipa sa s-a impus, portughezul a fost extrem de supărat pentru propria evoluție. Și-a scos tricoul și l-a aruncat pe gazon, spre surprinderea multora.
Andrea Pirlo a fost întrebat despre acest gest făcut de CR7 și i-a luat apărarea, explicând că un comportament de genul acesta arată atitudine și determinare.
Premier League
Zinedine Zidane, marea șansă a lui Solskjaer
IERI LA 09:35
"Aceste lucruri se întâmplă. A fost nervos pentru că nu a marcat. E normal că vrea să fie mai bun tot timpul", a explicat Pirlo ieşirea nervoasă a lui Ronaldo.

Cristiano Ronaldo, mai multe episoade de frustrare

Starul lui Juve e tot mai nervos în ultimul timp, simțind probabil că finalul carierei se apropie și a intrat într-o cursă contra-cronometru cu recordurile și performanțele la care visează.
La meciul cu Serbia, încheiat 2-2, Cristiano Ronaldo a avut pe final un gol valabil, dar tușierul și centralul nu au văzut că mingea trimisă de el a depășit linia porții. La final, lusitanul a avut o criză de nervi la adresa arbitrilor, pentru ca apoi să își arunce banderola de căpitan de pe braț.
Acest gest s-a transformat în doar câteva zile într-unul caritabil, deoarece baderola a fost vândută pe o sumă foarte mare, iar banii vor fi donați pentru tratamentul unui copil grav bolnav.
Premier League
Cât de orgolios e Ronaldo! Rio Ferdinand a dezvăluit ce mesaj a primit, în direct, de la CR7
15/09/2021 LA 11:08
Liga Campionilor UEFA
De ce a fost schimbat Ronaldo în meciul cu Young Boys! Justificările lui Solskjaer
14/09/2021 LA 20:32