"Bătrâna Doamnă" venea dupo o înfrângere acasă cu Benevento și un egal la Torino, în "Derby della Mole", rezultate care i-au pus serios în pericol poziția de Champions League. Lucru de neconceput pentru o formație care îl are în componență pe Ronaldo și care a câștigat ultimele 9 titluri în Serie A.
Azi, formația lui Pirlo nu a făcut un meci de excepție, însă a deschis scorul din start, prin CR7. Ronaldo a depășit bariera celor 25 de goluri marcate într-un sezon, doar în campionat, pentru a 12-a oară în carieră.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo, în cazul în care va fi lăsat să plece în iarnă de la Manchester United
ACUM 19 ORE
Napoli a avut șansele ei să revină în meci, însă Buffon a fost în zi mare, reușind două parade de excepție; în special la faza în care Insigne a avut golul în vârful bocancului, veteranul goalkeeper s-a remarcat.
Cu 17 minute înainte de final, Dybala, revenit în sfârșit după accidentare și intrat în locul lui Morata, a făcut ca soarta partidei să nu mai fie în dubiu, punctând pentru 2-0. Oaspeții au avut totuși șansa golului de onoare în minutul 89, după ce Insigne a transformat un penalty.
Grație acestui succes, torinezii urcă pe 3, însă se anunță un final de sezon extrem de echilibrat: Milan, Juventus, Atalanta și Napoli se luptă pentru 3 poziții de Ligă și sunt despărțite de doar 4 puncte.

Inter, încă un pas spre "lo scudetto"

Inter a bifat a 10-a victorie la rând în Serie A, după ce s-a impus în fața echipei lui Vlad Chiricheș, Sassuolo, 2-1. În această perioadă, nerazzurrii au trecut de formații grele din campionatul Italiei: Juventus, Lazio, Milan sau Atalanta.
Și de această dată, Lukaku a fost decisiv pentru formația lui Conte. Belgianul a deschis scorul după doar 10 minute, de lângă Chiricheș, pentru ca în minutul 67 să paseze decisiv pentru Lautaro Martinez. Pe final, oaspeții au punctat prin Traore, dar a fost prea târziu pentru a se mai putea salva măcar un punct.
Lukaku este golgheterul la zi al Serie A, cu 27 de reușite pentru nerazzurri.
Inter se distanțează la 11 puncte de rivala AC Milan, ocupanta locului secund, iar titlul este în acest moment o simplă formalitate, mai ales că și programul e unul destul de ușor pentru formația care anul trecut termina pe doi, la un punct de Juventus.
Liga Campionilor UEFA
Barcelona poate câștiga mai mult decât 3 puncte cu Inter! Miza pusă în dubla manșă cu italienii
IERI LA 14:48
Liga Campionilor UEFA
#VOCE Napoli, repetabilă speranță
IERI LA 07:36