După înfrângerea surprinzătoare de pe teren propriu cu Benevento, Juventus nu și-a revenit și a reușit doar o remiză pe terenul concitadinei AC Torino. Federico Chiesa a deschis scorul în minutul 13, dar la pauză s-a intrat la egalitate, după reușita lui Antonio Sanabria din minutul 27.
Sanabria a reușit dubla în primul minut al reprizei secunde, iar apoi Juventus a început un asediu la poarta lui Sirigu. Cristiano Ronaldo a egalat în minutul 79, portughezul ajungând la cota 24 în acest sezon de Serie A. Acesta a fost golul cu numărul 76 pentru Ronaldo în campionatul Italiei, niciun jucător nereușind mai multe de când lusitanul a semnat cu Juventus, în 2018.
Fotbal
Arsenal vrea un jucător de la Juventus, dar italienii se lasă greu! Cerințele lui Allegri
20/01/2022 LA 08:42
"Bianconerii" nu au mai avut forța să marcheze și golul victoriei. Mai mult, Torino putea obține primul succes din "Derby della Mole" din 2015 încoace, dar Szczesny a avut o intervenție salvatoare în ultimul minut de joc, după o lovitură liberă executată foarte bine de Baselli.

Torino-Juventus 2-2 | Ronaldo & Co, în pericol să piardă locul de Champions League

Egalul cu Torino adâncește și mai mult criza de la Juventus din acest sezon. Speranțele la un nou Scudetto sunt nule, dar nici locul de Champions League nu mai este o certitudine în acest moment.
Juventus rămâne pe locul 4 în Serie A, cu 56 de puncte, tot atâtea cât a adunat și Napoli, echipa de pe locul 5. Cele 2 formații se vor întâlni etapa viitoare în meci direct, iar o victorie a napoletanilor ar pune o presiune imensă pe cei de la Juventus. În plus, Lazio este la doar 4 puncte în spate și lupta pentru locurile de Champions League se anunță una palpitantă.
Pentru Torino, punctul luat astăzi poate conta enorm în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipa antrenată de Davide Nicola are 24 de puncte și este pe locul 17, ultimul care asigură rămânerea în Serie A și în sezonul următor. Cagliari este la 2 puncte în spate, iar Parma, care a remizat astăzi cu Benevento, are 20 de puncte. Torinezii au totuși un meci mai puțin disputat față de urmăritoare și au prima șansă în lupta aprigă pentru rămânerea în prima ligă.
https://i.eurosport.com/2021/03/30/3020534.jpg
Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
17/01/2022 LA 09:36
Serie A
Un star de la Juventus s-a răzgândit! A pus punct negocierilor și pleacă gratis la vară
13/01/2022 LA 08:29