Cu siguranță că zvonurile privind plecarea lui Pogba de pe Old Trafford au fost alimentate și de afirmațiile lui Mino Raiola, agentul lui Pogba. Contractul lui Pogba cu Manchester United expiră la sfârșitul sezonului viitor, iar Raiola a afirmat recent că nu exclude o plecare a francezului.
"Italia este ca acasă pentru Paul. I-ar plăcea să se întoarcă la Juve dar vom vedea ce se va întâmpla după Euro. Paul vrea să joace la cel mai înalt nivel", a declarat Raiola.
Pogba și Raiola au declarat în pre-sezon vara trecută că francezul este pregătit de o nouă provocare, în contextul discuțiilor despre un transfer al său la Real Madrid. Această mișcare nu s-a concretizat pentru că Manchester United a cerut în jur de 195 de milioane de euro pentru mijlocaș.
Serie A
5 motive pentru care Serie A este cel mai imprevizibil campionat din Europa
19/09/2022 LA 11:24
Acum, Juve mizează pe faptul că "diavolii" vor lăsa mult din preț, în contextul în care în iarna lui 2022 Pogba intră în ultimele 6 luni de contract și poate semna liber de contract.
În ultimele zile, fratele lui Pogba a "turnat gaz pe foc" declarând că singura șansă ca United să obțină bani pe Paul e să îl transfere în această vară.

Aouar, soluția de rezervă pentru Juventus

În acest sezon, Juventus a arătat că are mari probleme la construcți, mai ales în zona mijlocașilor centrali.
Dacă Pogba nu va putea fi adus, eurosport.co.uk anunță că pe lista italienilor se mai află un nume: mijlocașul lui Lyon, Houssem Aouar.
După sezonul impresionat de Champions League făcut anul trecut, Aouar a devenit țintă pentru mulți granzi ai Europei, dar Lyon a reușit să îl păstreze. Acum îi va fi greu să îl mai țină un an, fotbalistul dorind să facă un pas în față în carieră.
Cotat la 50 de milioane de euro, mijlocașul cu origini algeriene are marele avantaj al vârstei, comparativ cu Pogba (are doar 22 de ani). În plus, e un "arhitect" mai bun al fazelor de atac și apare mai des la finalizare. Spre deosebire de jucătorul lui United, Aouar poate evolua și în flancul stâng, în caz de nevoie, fiind un fotbalist polivalent.
Serie A
Când va reveni Paul Pogba la antrenamente, după operație suferită la începutul săptămânii
08/09/2022 LA 09:46
Ligue 1
Mbappe a dat cărțile pe față despre relația cu Neymar și "cazul vrăjitorului" angajat de Pogba
06/09/2022 LA 09:03