Cristiano Ronaldo a fost și în acest sezon principala "gură de foc" din atacaul lui Juventus, iar oficialii echipei torineze sunt horărâți să aducă încă un atacant de valoare, care să marcheze constant. Nu ar fi exclus nici ca portughezul să plece în această vară, caz în care transferul unui vârf de clasă este obligatoriu.
Conform englezilor de la Daily Mail, principala opțiune a piemontezilor este Moise Kean, jucător împrumutat de Everton la PSG pentru acest sezon. Șansele ca atacantul italian de origine ivoriană să mai joace la Everton sunt reduse, iar gruparea de Goodison Park este dispusă să-l vândă dacă va primi o sumă consistentă.

Juventus vrea să-l readucă la Torino pe Mise Kean

Premier League
Everton se poate îmbogăți de pe urma lui Moise Kean! Ce sumă vor cere englezii pentru atacant
19/02/2021 LA 12:41
Potrivit sursei citate, Everton vrea în jur de 50 de milioane de € pentru Moise Kean. Juventus are un buget afectat de pandemie, astfel că torinezii vor încerca să includă în tranzacție cel puțin un jucător. Adrien Rabiot și Merih Demiral ar putea fi jucătorii oferiți la schimb pentru readucerea lui Kean la Torino.
PSG va încerca și ea un transfer definitiv al atacantului de 21 de ani, dar acesta ar putea alege cu sufletul dacă ar primi o ofertă concretă de la Juventus. Kean a fost crescut de Juventus de la vârsta de 10 ani, imprsionând la toate grupele de copii și juniori. În sezonul 2018-2019 a jucat pentru prima echipă a "Bătrânei Doamne", după ce în stagiunea precedentă fusese împrumutat la Hellas Verona.
Totuși, Juve a renunțat prea ușor la atacant în vara lui 2019, cedându-l la Everton, e drept, pe o sumă considerabilă: 27,5 milioane de €. Kean nu s-a adaptat prea bine în Premier League, dar în acest sezon a fost împrumutat la PSG, unde a avut evoluții peste așteptări, marcând 18 goluri în 37 de meciuri în toate competițiile.
Premier League
Moise Kean a spart gheața în tricoul lui Everton! Italianul a înscris primul gol, după 22 de meciuri
21/01/2020 LA 20:59
Serie A
Moise Kean poate să revină în Serie A din luna ianuarie! Anunțul făcut chiar de tatăl său
16/11/2019 LA 15:02