Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Juventus vrea să își rezolve problemele din ofensivă cu un jucător de la PSG

Nicu Savin

Actualizat 14/04/2021 la 15:22 GMT+3

Juventus a avut un sezon ratat și este de așteptat ca în vară să aibă loc schimbări masive la nivelul lotului și chiar a băncii tehnice. Torinezii s-au bazat în ofensivă aproape exclusiv pe Cristiano Ronaldo și tocmai de aceea vor să se întărească în acest compartiment.

Paris Saint Germain

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo a fost și în acest sezon principala "gură de foc" din atacaul lui Juventus, iar oficialii echipei torineze sunt horărâți să aducă încă un atacant de valoare, care să marcheze constant. Nu ar fi exclus nici ca portughezul să plece în această vară, caz în care transferul unui vârf de clasă este obligatoriu.
Conform englezilor de la Daily Mail, principala opțiune a piemontezilor este Moise Kean, jucător împrumutat de Everton la PSG pentru acest sezon. Șansele ca atacantul italian de origine ivoriană să mai joace la Everton sunt reduse, iar gruparea de Goodison Park este dispusă să-l vândă dacă va primi o sumă consistentă.

Juventus vrea să-l readucă la Torino pe Mise Kean

Potrivit sursei citate, Everton vrea în jur de 50 de milioane de € pentru Moise Kean. Juventus are un buget afectat de pandemie, astfel că torinezii vor încerca să includă în tranzacție cel puțin un jucător. Adrien Rabiot și Merih Demiral ar putea fi jucătorii oferiți la schimb pentru readucerea lui Kean la Torino.
PSG va încerca și ea un transfer definitiv al atacantului de 21 de ani, dar acesta ar putea alege cu sufletul dacă ar primi o ofertă concretă de la Juventus. Kean a fost crescut de Juventus de la vârsta de 10 ani, imprsionând la toate grupele de copii și juniori. În sezonul 2018-2019 a jucat pentru prima echipă a "Bătrânei Doamne", după ce în stagiunea precedentă fusese împrumutat la Hellas Verona.
Totuși, Juve a renunțat prea ușor la atacant în vara lui 2019, cedându-l la Everton, e drept, pe o sumă considerabilă: 27,5 milioane de €. Kean nu s-a adaptat prea bine în Premier League, dar în acest sezon a fost împrumutat la PSG, unde a avut evoluții peste așteptări, marcând 18 goluri în 37 de meciuri în toate competițiile.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo