Numirea lui Pirlo pe banca tehnică a echipei este o dovadă că bugetul lui Juventus a avut de suferit, dar se pare că torinezii sunt dispuși să facă mai multe sacrificii pentru a reduce din cheltuieli. Cunoscutul jurnalist spaniol Guillem Balague a insinuat că Juventus ar vrea să se despartă de Cristiano Ronaldo, care are un salariu uriaș, iar pentru asta lusitanul a fost propus mai multor echipe mari din Europa de către impresarul Jorge Mendez.

Bundesliga
Alphonso Davies a aplicat pentru un job la McDonald's, dar n-a mai fost sunat. Acum este milionar!
26/09/2020 LA 05:18

Ronaldo a fost propus Barcelonei

Într-o videoconferință pe Twitter, celebrul jurnalist spaniol, Guillem Balague, a explicat că Juventus dorește cu orice preț vinderea lui Ronaldo, în special pentru a scăpa de povara salariului său foarte mare.

În ultimul timp s-a speculat foarte mult co Ronaldo ar vrea și el să plece din Italia, iar PSG a părut dispusă să facă orice pentru a-l trasfera pe pe Parc de Princes.

Potrivit lui Guillem Belegue, Mendez a propus ca Ronaldo să se întoarcă la Real Madrid, dar clubul madrilen a refuzat din start această propunere. Astfel că Ronaldo a fost propus marii rivale, FC Barcelona.

Un eventual trasfer al lusitanului pe Camp Nou ar fi o adevărată lovitură de imagine în primul rând, dar principala problemă ar fi tot de natură financiară, forma lui Ronaldo din ultimul sezon recomandându-l pe acesta ca fiind încă la un nivel excelent, iar salariul său va fi unul mare în continuare.

De asemenea, s-a discutat și depsre o plecare a lui CR7 în Statele Unite, la o echipă din MLS, dar golgheterul de la Juventus nu ar dori să plece din Europa, considerând că nu și-a spus ultimul cuvânt în fotbalul mare.

Fotbal
Messi și Ronaldo lipsesc de pe lista scurtă pentru "Jucătorul Anului". Cine sunt cei 3 favoriți
23/09/2020 LA 18:18
Premier League
"Magic Mo". Comparație între Salah și Mane. Marea diferență dintre cei doi super-jucători
15/09/2020 LA 06:30