Numirea lui Pirlo pe banca tehnică a echipei este o dovadă că bugetul lui Juventus a avut de suferit, dar se pare că torinezii sunt dispuși să facă mai multe sacrificii pentru a reduce din cheltuieli. Cunoscutul jurnalist spaniol Guillem Balague a insinuat că Juventus ar vrea să se despartă de Cristiano Ronaldo, care are un salariu uriaș, iar pentru asta lusitanul a fost propus mai multor echipe mari din Europa de către impresarul Jorge Mendez.

Ronaldo a fost propus Barcelonei

Premier League
Cristiano Ronaldo, "război" total cu Transfermarkt.com! De ce a blocat lusitanul prestigiosul site
IERI LA 16:33
Într-o videoconferință pe Twitter, celebrul jurnalist spaniol, Guillem Balague, a explicat că Juventus dorește cu orice preț vinderea lui Ronaldo, în special pentru a scăpa de povara salariului său foarte mare.
În ultimul timp s-a speculat foarte mult co Ronaldo ar vrea și el să plece din Italia, iar PSG a părut dispusă să facă orice pentru a-l trasfera pe pe Parc de Princes.
Potrivit lui Guillem Belegue, Mendez a propus ca Ronaldo să se întoarcă la Real Madrid, dar clubul madrilen a refuzat din start această propunere. Astfel că Ronaldo a fost propus marii rivale, FC Barcelona.
Un eventual trasfer al lusitanului pe Camp Nou ar fi o adevărată lovitură de imagine în primul rând, dar principala problemă ar fi tot de natură financiară, forma lui Ronaldo din ultimul sezon recomandându-l pe acesta ca fiind încă la un nivel excelent, iar salariul său va fi unul mare în continuare.
De asemenea, s-a discutat și depsre o plecare a lui CR7 în Statele Unite, la o echipă din MLS, dar golgheterul de la Juventus nu ar dori să plece din Europa, considerând că nu și-a spus ultimul cuvânt în fotbalul mare.
Premier League
Ronaldo, scos din sărite de doi coechipieri de la United! Pe cine e supărat, după ultimul meci
25/01/2022 LA 07:29
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
24/01/2022 LA 11:52