Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Juventus vrea să scape de Ronaldo din cauza salariului. Starul portughez a fost oferit Barcelonei

Nicu Savin

Publicat 13/08/2020 la 11:02 GMT+3

Pandemia de coronavirus a afectat bugetele marilor echipe din Europa, iar Juventus nu face excepție de la acest lucru. Mai mult, eliniarea prematură a "bianconerrilor" din ultimele 2 ediții de Champions League au redus și mai mult încasările clubului, care încearcă în această vară să-și reducă cheletuielile cât mai mult.

Juventus vrea să scape de Cristiano Ronaldo din cauza salariului său uriaș

Credit imagine: SID

Numirea lui Pirlo pe banca tehnică a echipei este o dovadă că bugetul lui Juventus a avut de suferit, dar se pare că torinezii sunt dispuși să facă mai multe sacrificii pentru a reduce din cheltuieli. Cunoscutul jurnalist spaniol Guillem Balague a insinuat că Juventus ar vrea să se despartă de Cristiano Ronaldo, care are un salariu uriaș, iar pentru asta lusitanul a fost propus mai multor echipe mari din Europa de către impresarul Jorge Mendez.

Ronaldo a fost propus Barcelonei

Într-o videoconferință pe Twitter, celebrul jurnalist spaniol, Guillem Balague, a explicat că Juventus dorește cu orice preț vinderea lui Ronaldo, în special pentru a scăpa de povara salariului său foarte mare.
În ultimul timp s-a speculat foarte mult co Ronaldo ar vrea și el să plece din Italia, iar PSG a părut dispusă să facă orice pentru a-l trasfera pe pe Parc de Princes.
Potrivit lui Guillem Belegue, Mendez a propus ca Ronaldo să se întoarcă la Real Madrid, dar clubul madrilen a refuzat din start această propunere. Astfel că Ronaldo a fost propus marii rivale, FC Barcelona.
Un eventual trasfer al lusitanului pe Camp Nou ar fi o adevărată lovitură de imagine în primul rând, dar principala problemă ar fi tot de natură financiară, forma lui Ronaldo din ultimul sezon recomandându-l pe acesta ca fiind încă la un nivel excelent, iar salariul său va fi unul mare în continuare.
De asemenea, s-a discutat și depsre o plecare a lui CR7 în Statele Unite, la o echipă din MLS, dar golgheterul de la Juventus nu ar dori să plece din Europa, considerând că nu și-a spus ultimul cuvânt în fotbalul mare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo