Mijlocul lui Liverpool are probleme, după ce unul dintre cei mai utilizaţi fotbalişti de către Klopp în ultimii ani, Wijnaldum, a refuzat prelungirea contractului şi a semnat cu PSG.
"Cormoranii" au tatonat mai multe piste pentru a găsi un înlocuitor pe măsură şi, potrivit La Repubblica, toate eforturile şefilor de pe Anfield sunt acum concentrate către transferul lui Nicolo Barella.
Campion european cu Italia, Barella l-a convins pe Klopp la turneul final, astfel că englezii sunt gata să facă o ofertă de 60 de milioane de lire (70 de milioane de euro). În vârstă de 24 de ani, mijlocaşul central a evoluat în 36 de partide de Serie A pentru Inter, sezonul trecut, fiind unul dintre cei mai importanţi jucători în cucerirea unui titlu istoric. El a reuşit 3 goluri şi 10 pase decisive, fiind printre cei mai buni pasatori din Serie A.
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
ACUM O ZI
Nerazzurrii se confruntă cu mari probleme financiare, motiv pentru care Conte a ales să plece, astfel că o astfel de sumă e aproape imposibil de refuzat, notează sursa citată.

Transferul lui Saul Niguez la Liverpool a căzut

Înainte de a demara discuţiile pentru Barella, Liverpool a încercat o variantă ceva mai ieftină: Saul Niguez, mijlocaşul lui Ateltico Madrid.
Ibericul nu e neapărat cotat mai slab, însă "cormoranii" sperau să îl convingă pe Simeone să accepte un schimb: Shaqiri şi Origi, la schimb pentru Saul. Tehnicianul argentinian al campioanei Spaniei a refuzat varianta, astfel că Liverpool s-a reorientat către Barella.
În măsura în care nici italianul nu va putea fi adus, Klopp are şi două variante de rezervă. Renato Sanches (Lille) şi Youri Tielemans (Leicester) sunt pe lista scurtă a tehnicianului german pentru un transfer la Liverpool.
Premier League
Decizia luată de șefii lui United, după ce Solskjaer a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri
25/09/2021 LA 14:49
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
25/09/2021 LA 11:55