Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Klopp, ofertă de 70 de milioane € pentru Barella. Liverpool, gata de marea lovitură

Cristian Mihală

Publicat 16/07/2021 la 08:38 GMT+3

Jurgen Klopp se pregăteşte să facă o ofertă de 60 de milioane de lire pentru mijlocaşul Italiei şi al lui Inter, Nicolo Barella. Acesta e văzut înlocuitorul ideal pentru Gini Wijnaldum.

Liverpool manager Juergen Klopp with Georginio Wijnaldum

Credit imagine: Reuters

Mijlocul lui Liverpool are probleme, după ce unul dintre cei mai utilizaţi fotbalişti de către Klopp în ultimii ani, Wijnaldum, a refuzat prelungirea contractului şi a semnat cu PSG.
"Cormoranii" au tatonat mai multe piste pentru a găsi un înlocuitor pe măsură şi, potrivit La Repubblica, toate eforturile şefilor de pe Anfield sunt acum concentrate către transferul lui Nicolo Barella.
Campion european cu Italia, Barella l-a convins pe Klopp la turneul final, astfel că englezii sunt gata să facă o ofertă de 60 de milioane de lire (70 de milioane de euro). În vârstă de 24 de ani, mijlocaşul central a evoluat în 36 de partide de Serie A pentru Inter, sezonul trecut, fiind unul dintre cei mai importanţi jucători în cucerirea unui titlu istoric. El a reuşit 3 goluri şi 10 pase decisive, fiind printre cei mai buni pasatori din Serie A.
Nerazzurrii se confruntă cu mari probleme financiare, motiv pentru care Conte a ales să plece, astfel că o astfel de sumă e aproape imposibil de refuzat, notează sursa citată.

Transferul lui Saul Niguez la Liverpool a căzut

Înainte de a demara discuţiile pentru Barella, Liverpool a încercat o variantă ceva mai ieftină: Saul Niguez, mijlocaşul lui Ateltico Madrid.
Ibericul nu e neapărat cotat mai slab, însă "cormoranii" sperau să îl convingă pe Simeone să accepte un schimb: Shaqiri şi Origi, la schimb pentru Saul. Tehnicianul argentinian al campioanei Spaniei a refuzat varianta, astfel că Liverpool s-a reorientat către Barella.
În măsura în care nici italianul nu va putea fi adus, Klopp are şi două variante de rezervă. Renato Sanches (Lille) şi Youri Tielemans (Leicester) sunt pe lista scurtă a tehnicianului german pentru un transfer la Liverpool.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo