Romelu Lukaku ține prima pagină a ziarelor de sport din toată Europa, după ce în interviul său oferit pentru Sky Sport, a venit cu mai multe declarații de dragoste la adresa lui Inter, punctând totodată că nu se simte fericit la Chelsea.
În vară, vârful de 28 de ani a ales să plece de pe Giuseppe Meazza, acolo unde contribuise decisiv la câștigarea titlului. Plecările lui Conte și Hakimi l-au determinat să accepte oferta lui Chelsea, deși, după cum spune acum, ar fi preferat să rămână. Chimia dintre ultrașii nerazzurrilor și vârful belgian a fost una perfectă, astfel că fanii s-au simțit trădați. Ei sperau ca cel mai bun jucător să rămână, chiar dacă incertitudinea plana asupra viitorului clubului.
Acum, suporterii nu par impresionați de "bezelele" trimise de la Londra de Romelu, arborând un banner care e extrem de sugestiv.
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
ACUM O ZI
"Nu contează cine aleargă afară în ploaie. Contează cine rămâne în furtună. Ciao, Romelu", a fost mesajul afișat de fanii lui Inter azi.

Lukaku, declarații de dragoste la adresa lui Inter

De la venirea la Chelsea, Lukaku a simțit că i-a dezamăgit pe fani, de aceea a ținut să explice, în interviul pentru Sky Sport că a fost împins către transfer, deși și-ar fi dorită să rămână în Lombardia.
"Am 28 de ani și îmi vedeam viitorul carierei în Italia. Am mers la oficialii lui Inter să le spun despre un nou contract, dar ei au spus "nu". Apoi a plecat Conte, a fost transferat și Hakimi, erau o mulțime de incertitudini privind viitorul financiar al clubului", a fost una dintre declarațiile lui Romelu.
Lukaku a dezvăluit că a avut o relație specială cu Lautaro Martinez, dar că nu și-l dorește pe acesta alături la Chelsea. Pentru simplul motiv că, în viitor, cei doi vor colabora din nou, dar în atacul nerazzurrilor.
"Îmi lipsește Lautaro Martinez, aș fi putut să mor pe teren pentru el din ziua întâi în care l-am cunoscut", a spus Lukaku, pentru Sky Sports, pentru ca apoi, întrebat dacă i-ar plăcea ca în viitor argentinianul să semneze cu Chelsea, să spună: "Lautaro să vină la Chelsea? Nu, să stea la Milano, mă voi întoarce eu acolo (n.r. râde)".
Acum este timpul potrivit pentru a-mi împărtăși sentimentele. Am spus mereu că am Inter în inimă: mă voi ÎNTOARCE la Inter, chiar sper acest lucru. Iubesc Italia și cred că acesta e momentul potrivit pentru a vorbi și a-i informa pe oameni despre ce s-a întâmplat | Lukaku, pentru Sky Sport.
Chelsea își joacă duminică, în direct la Eurosport 1, de la ora 18:30, poate ultima șansă la titlu. O înfrângere contra lui Liverpool, în contextul în care City s-ar impune cu Arsenal, ar face ca diferența dintre "cetățeni" și trupa lui Tuchel să crească la 11 puncte.
https://i.eurosport.com/2021/12/31/3278755.jpg
The Emirates FA Cup
Liverpool a cucerit trofeul FA Cup! "Cormoranii" au învins-o din nou pe Chelsea la penalty-uri
14/05/2022 LA 18:40
Ligue 1
Nici Zidane, nici Conte! L'Equipe anunță surpriza pregătită de PSG pentru înlocuirea lui Pochettino
13/05/2022 LA 14:12