"Diavolii" au primit o adevărată lovitură, Hakan Calhanoglu, unul dintre cei mai buni pasatori din Serie A, refuzând să prelungească înțelegerea cu formația de pe San Siro. Ca tabloul să fie complet, jucătorul turc a "trădat" pentru rivala Inter, care avea nevoie de un înlocuitor pentru Eriksen.
Dar oficialii lui ACu Milan par să se fi repliat, plecarea lui Calhanoglu fiind una așteptată, în contextul în care fotbalistul a refuzat mai multe oferte de a-și pune semnătura pe un nou contract. MilanReports.com și Sportitalia susțin că James Rodriguez, de la Everton, e foarte aproape să ajungă în Lombardia.

James Rodriguez nu mai vrea să rămână la Everton, după plecarea lui Ancelotti

Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
IERI LA 09:32
Columbianul a acceptat în toamnă să meargă la Everton, după ce s-a despărțit de Real Madrid, grație lui Carlo Ancelotti, tehnicianul care l-a adus pe Bernabeu. Odată antrenorul plecat înapoi la gruparea din capitala Spaniei, sud-americanul nu mai dorește să continue pe Goodison Park, mai ales că nu va avea ocazia să evolueze în cupele europene. Marea dorință a lui James e să joace din nou în Champions League, iar Milan îi oferă această oportunitate.
Cu 6 goluri și 9 pase decisive în sezonul trecut pentru formația din Premier League, columbianul nu va fi ușor lăsat de oficialii "caramelelor", chiar dacă a venit gratis la Everton. Milan e dispusă, însă să facă anumite sacrificii, convinsă că James Rodriguez e piesa lipsă dintr-un puzzle care poate face din formația lui Pioli o pretendentă la titlu: se vorbește de o sumă de bani plus Rafael Leao, la schimb, pentru columbian.
Sunt șanse mari să se ajungă la un acord, însă în cazul în care negocierile se blochează, Milan are și câteva variante de rezervă: Ruslan Malinovskyi (Atalanta), Dani Ceballos (Real Madrid) și Hakim Ziyech (Chelsea).
Liga
Real Madrid, aproape de a realiza un transfer neașteptat! Ancelotti garantează pentru jucător
17/05/2022 LA 11:39
Serie A
Inter rămâne la două puncte de AC Milan înainte de ultima etapă din Serie A! Cagliari, învinsă ușor
15/05/2022 LA 17:55