Cu un talent enorm, "perla din Malaga" era văzut drept o soluţie reală pentru Real, în momentul în care Perez plătea 12 milioane de euro pentru a-l transfera de la City.
Acesta însă nu a confirmat, fie că la cârma echipei a fost Solari sau Zidane. Acum, mijlocașul ofensiv va merge pentru încă un sezon la Milan, care probabil, îl va transfera definitiv la finele sezonului viitor.

Brahim Diaz nu a confirmat la Real Madrid

Premier League
"E în ADN-ul echipei mele!" Tuchel, avertisment pentru Guardiola înainte de Chelsea – Man City
ACUM 10 ORE
În ianuarie 2019, Perez spera că a dat marea lovitură, în condițiile în care reușea să îl aducă pe Brahim Diaz, de la City. Suma plătită nu a fost deloc una mică, în condițiile în care vorbim despre un tânăr cu experiență limitată în prima echipă a lui Guardiola.
Mulți au făcut la momentul respectiv o analogie între pierderea lui Brahim Diaz și plecarea lui Jadon Sancho la Dortmund. Acesta din urmă a "explodat", fiind în prezent unul dintre cei mai interesanți tineri jucători din lume, cu o cotă de piață de aproximativ 100 de milioane de euro.
Doar că traiectoria celor doi nu a avut până în acest moment vreun punct comun, exceptând clubul de proveniență. Diaz a jucat foarte puţin pentru Real Madrid (două goluri și trei assisturi în cele 14 partide pentru "galactici"), astfel că ibericii l-au împrumutat la AC Milan, în stagiunea 2020-2021.
Acum, se părea că noul antrenor al lui Real, Carlo Ancelotti, îl va avea în vederile sale, însă Florentino Perez a confirmat că Brahimo Diaz va fi împrumutat din nou pe San Siro. "Diavolii" au fost mulțumiți de randamentul său (4 goluri și 4 assisturi în cele 27 de meciuri din Serie A jucate) și vor avea opțiunea unui transfer definitiv, la capătul stagiunii 2021-2022.
Premier League
Lukaku, implicat în lupta împotriva rasismului! "Nu o fac doar pentru mine!" Ce plan are fotbalistul
ACUM 10 ORE
Liga
Un jucător important de la Real Madrid amenință că pleacă de la club! Ce echipe sunt pe urmele lui
IERI LA 13:45