Cu un talent enorm, "perla din Malaga" era văzut drept o soluţie reală pentru Real, în momentul în care Perez plătea 12 milioane de euro pentru a-l transfera de la City.
Acesta însă nu a confirmat, fie că la cârma echipei a fost Solari sau Zidane. Acum, mijlocașul ofensiv va merge pentru încă un sezon la Milan, care probabil, îl va transfera definitiv la finele sezonului viitor.

Brahim Diaz nu a confirmat la Real Madrid

Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
ACUM 13 ORE
În ianuarie 2019, Perez spera că a dat marea lovitură, în condițiile în care reușea să îl aducă pe Brahim Diaz, de la City. Suma plătită nu a fost deloc una mică, în condițiile în care vorbim despre un tânăr cu experiență limitată în prima echipă a lui Guardiola.
Mulți au făcut la momentul respectiv o analogie între pierderea lui Brahim Diaz și plecarea lui Jadon Sancho la Dortmund. Acesta din urmă a "explodat", fiind în prezent unul dintre cei mai interesanți tineri jucători din lume, cu o cotă de piață de aproximativ 100 de milioane de euro.
Doar că traiectoria celor doi nu a avut până în acest moment vreun punct comun, exceptând clubul de proveniență. Diaz a jucat foarte puţin pentru Real Madrid (două goluri și trei assisturi în cele 14 partide pentru "galactici"), astfel că ibericii l-au împrumutat la AC Milan, în stagiunea 2020-2021.
Acum, se părea că noul antrenor al lui Real, Carlo Ancelotti, îl va avea în vederile sale, însă Florentino Perez a confirmat că Brahimo Diaz va fi împrumutat din nou pe San Siro. "Diavolii" au fost mulțumiți de randamentul său (4 goluri și 4 assisturi în cele 27 de meciuri din Serie A jucate) și vor avea opțiunea unui transfer definitiv, la capătul stagiunii 2021-2022.
Fotbal
Guardiola a pus ochii pe un mijlocaș din Premier League! Cine e așteptat în locul lui Fernandinho
ACUM 14 ORE
Premier League
Ilkay Gundogan pleacă de la City după 6 ani și e aproape de a semna cu un alt club uriaș
17/05/2022 LA 12:55