"Bătrâna Doamnă" își continuă cursa de urmărire a granzilor din Serie A, după un start de sezon de coșmar. Partida de aseară, de la Torino, putea avea alt deznodământ, însă arbitrul Orsato a arătat punctul cu var, în minutul 44, chiar înainte ca Roma să înscrie. Golul nu a fost validat, iar oaspeții au primit penalty, ratat de Veretout. A fost cu siguranță un moment psihologic al meciului, dar, per total, giallorossii au dat senzația că meritau măcar un egal.
Mourinho nu a vrut să comenteze faza penaltyului, conștient probabil că Orsato a luat decizia corectă (arătase punctul de la 11 metri cu 1-2 secunde înainte ca mingea să ajungă în plasă), însă a vorbit la superlativ despre jocul echipei sale.
"Acele doar 3 minute de prelungire arată clar o intenție. În schimb, vreau să mă izolez de episodul penaltyului, o să comentez pe marginea evoluției echipei. Al 4-lea arbitru mi-a spus că nu există vreun avantaj când se dă penalty, așa că nu o să discut mai mult despre asta. E o înfrângere care rămâne, dar am arătat că suntem în continuă creștere. Ar fi trebuit să câștigăm meciul, am meritat, dar rezultatul de pe tabelă arată contrariul. Vreau să îi felicit pe jucători pentru cum au arătat, dar și pe cei din stafful medical, care s-au străduit să pună pe picioare fotbaliștii care aveau probleme după pauza internațională", a spus Mourinho la conferința de presă de după partidă.
Bundesliga
Cristiano Ronaldo s-a lovit de primul refuz după despărțirea de United! Clubul care i-a închis ușa
ACUM 8 ORE
CITEȘTE ȘI:
KANE, DAT UITĂRII DE MANCHESTER CITY! PENTRU CE FOTBALIST VREA GUARDIOLA SĂ SPARGĂ BANCA PE ETIHAD

Jucătorii lui Juventus i-au felicitat pe fotbaliștii Romei

Faptul că Roma a făcut o partidă bună a fost confirmat de însuși Juventus, câțiva dintre jucătorii gazdelor mergând la final în vestiarul trupei din Cetatea Eternă pentru a-i felicita pentru prestația avută.
"Știți ce s-a întâmplat la vestiar? Jucătorii lui Juve au venit și ne-au felicitat pentru meci. Asta arată cât de bine am jucat, ne demonstrează că suntem în direcția corectă. Am construit în fața unei formații care se apără jos, cu doi profesori pe postul de fundași centrali (n.r. Bonucci și Chiellini). Dar o înfrângere este o înfrângere", a mai spus portughezul.
După 8 etape din Serie A, Juventus a urcat pe 7, cu 4 victorii la rând, aflându-se în acest moment la doar 3 puncte distanță de campioana, Inter. Lider e Napoli, cu 8 victorii din 8 meciuri. Roma coboară pe 4, cu 3 înfrângeri în ultimele 5 partide.
Premier League
John Terry îl sfătuiește pe Harry Kane să plece de la Tottenham! Ce motive invocă fostul fundaș
27/11/2022 LA 08:44
Cupa Mondială FIFA
Harry Kane, șocat de diferența de joc dintre meciul cu Iran și cel cu SUA! "Total în contrast"
25/11/2022 LA 21:50