Fără prea multe minute la campioana Italiei în ultima stagiune, goalkeeperul român are mai multe alternative pentru sezonul viitor, dorindu-și să meargă undeva unde să apere. Real Sociedad, formație calificată în Europa League, îl dorește și, potrivit presei iberice, a ajuns deja la un acord cu Inter. Doar că românul ezită pentru moment să semneze, nefiind convins de utilitatea mutării.
"Ionuț Radu are ultimul cuvânt", e titlul dat de Mundo Deportivo într-un articol în care se precizează faptul că "Acordul dintre cluburi este practic total".
Rămâne ca și românul să își dea acordul pentru mutare, dar în acest moment el vrea să se gândească bine, înainte de a lua o decizie. Real Sociedad e o miză, fără doar și poate, doar că bascii îl au între buturi pe Alex Remiro, un portar de 26 de ani extrem de sigur. Ca atare, Ionuț Radu se teme că va avea aceeași soartă ca pe Giuseppe Meazza, unde a fost rezervă eternă.
Ligue 1
Messi, mină de aur pentru PSG. E aproape neverosimil cât a câștigat clubul într-o lună
17/09/2021 LA 09:00
"Inter i-a spus lui Radu că nu va juca nici în sezonul viitor, italienii căutând deja un portar cu nume. Românul are însă îndoieli logice cu privire minutele pe care le va primi pe Reale Arena din San Sebastian. Ar trebui să vină să lupte pentru titularizare, postul nefiindu-i nici pe departe garantat", mai notează sursa citată.

Ionuț Radu, dorit și la Verona

Ionuț Radu, care a avut două apariții în sezonul 2020/21 în tricoul campioanei Italiei, este extrem de căutat. Potrivit jurnaliștilor italieni, mai multe cluburi din Serie A ar fi interesate de serviciile goalkeeper-ului român, una dintre echipele cu șanse mari la obținerea semnăturii sale este Hellas Verona, care negociază cu șefii lui Inter un schimb de jucători.
Nerazzurrii ar vrea să-l transfere pe Marco Silvestri, titularul din poarta Veronei, ca rezervă a lui Samir Handanovic. În locul lui, Inter ar urma să plătească o sumă de bani și să-l trimită la echipa lui Eusebio Di Francesco pe Radu, care este cotat de site-ul transfermarkt.com la 6 milioane de euro. Cei doi ar urma să semneze un contract de împrumut, cu obligație de cumpărare la finalul sezonului 2021/22.
Implicat în această afacere este impresarul Mino Raiola, care este convins că românul va fi titular la Verona, chiar dacă antrenorul îi mai are în lot și pe Ivor Pandur (21 de ani), Nicola Borghetto (21 de ani) și Alessandro Berardi (30 de ani).
Liga Campionilor UEFA
Koeman, distrus: "Jucătorii știu că există un cadavru sportiv pe bancă"
15/09/2021 LA 08:58
Serie A
Sampdoria - Inter 2-2. Radu Drăgușin "uitat" pe banca de rezerve
12/09/2021 LA 14:24