Jurnaliștii din Spania notează că Ionuț Radu este dorit de Real Sociedad, echipă care a încheiat sezonul trecut de La Liga pe locul 5, urmând a fi prezentă în următoarea stagiune de Europa League. Oficialii clubului iberic ar fi început deja negocierile cu șefii lui Inter pentru transferul românului.
Cei de la Mundo Deportivo notează că spaniolii vor să realizeze mutarea înainte de data de 8 iulie, atunci fiind programat startul pregătirilor pentru sezonul 2021/22. În aceste condiții, discuțiile dintre cele două cluburi se vor înteți în următoarea perioadă.
Chiar dacă va ajunge la Real Sociedad, șansele lui Ionuț Radu de a fi titular rămân scăzute, prima opțiune a antrenorului Imanol Alguacil pentru postul de portar fiind Alejandro Remiro.
Serie A
Sampdoria - Inter 2-2. Radu Drăgușin "uitat" pe banca de rezerve
12/09/2021 LA 14:24

Radu, dorit și la Verona

Ionuț Radu, care a avut două apariții în sezonul 2020/21 în tricoul campioanei Italiei, este extrem de aproape de despărțirea de Inter. Potrivit jurnaliștilor italieni, mai multe cluburi din Serie A ar fi interesate de serviciile goalkeeper-ului român, una dintre echipele cu șanse mari la obținerea semnăturii sale este Hellas Verona, care negociază cu șefii lui Inter un schimb de jucători.
Nerazzurrii ar vrea să-l transfere pe Marco Silvestri, titularul din poarta Veronei, ca rezervă a lui Samir Handanovic. În locul lui, Inter ar urma să plătească o sumă de bani și să-l trimită la echipa lui Eusebio Di Francesco pe Radu, care este cotat de site-ul transfermarkt.com la 6 milioane de euro. Cei doi ar urma să semneze un contract de împrumut, cu obligație de cumpărare la finalul sezonului 2021/22.
Implicat în această afacere este impresarul Mino Raiola, care este convins că românul va fi titular la Verona, chiar dacă antrenorul îi mai are în lot și pe Ivor Pandur (21 de ani), Nicola Borghetto (21 de ani) și Alessandro Berardi (30 de ani).
Serie A
Gazzetta dello Sport, cuvinte mari despre Ionuț Radu! De ce românul are șanse să devină titular
02/09/2021 LA 10:25
Serie A
Mundo Deportivo: "Acordul dintre cluburi pentru transferul lui Ionuț Radu este total"
29/06/2021 LA 06:24