Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ionuț Radu a debutat în acest sezon pentru Inter: "Am fost pregătit. Muncesc mereu pentru asta"

Ion Alexandru

Publicat 09/05/2021 la 08:35 GMT+3

Inter este deja campioană, iar Antonio Conte a decis că este momentul lui Ionuț Radu. Românul a apărat în premieră în acest sezon de Serie A în Inter - Sampdoria 5-1.

Inter a câștigat titlul în Serie A după 11 ani

Credit imagine: Twitter

Ionuț Radu a intrat la pauza meciului de la Milano. Portarul român de 23 de ani nu mai apărase de de un an și jumătate într-o partidă oficială.
"Știam și nu știam că voi juca. Era ceva în aer. Am fost mereu pregătit. Am crescut timp de 8 ani la Inter și sper că vor veni și oportunitățile pentru mine. Am așteptat un moment ca acesta mult timp. Sunt printre atâția campioni, muncesc să fiu ca ei" a spus după primele minute din acest sezon Ionuț Radu.
Pentru Inter Milano este al 19-lea titlu în Serie A și primul după 11 ani. Un alt român a fost protagonist al titluri cucerite de Inter în urmă cu mai bine de un deceniu. Cristi Chivu a fost om de bază în echipa lui Roberto Mancini și apoi a lui Jose Mourinho care se impunea în 2008, 2009 și 2010.
Cu Inter campioană, lupta pentru celelate trei poziții care din Serie A în Champions League este foarte strânsă. Partida din această seară, Juventus - Milan ar putea fi decisivă pentru ambele echipe care se luptă pentru top 4.
Clasament Serie A
  • 1. Inter 85 pct (35 meciuri)
  • 2. Napoli 70 pct (35 meciuri)
  • 3. Atalanta 69 pct (34 meciuri)
  • 4. Juventus 69 pct (34 meciuri)
  • 5. Milan 69 pct (34 meciuri)
  • 6. Lazio 64 pct (34 meciuri)
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo