Ionuț Radu, care a avut două apariții în sezonul 2020/21 în tricoul campioanei Italiei, s-ar putea despărți de Inter în această vară. Potrivit jurnaliștilor italieni, mai multe cluburi din Serie A ar fi interesate de serviciile goalkeeper-ului român, însă echipa cu cele mai mari șanse la obținerea semnăturii sale este Hellas Verona, care negociază cu șefii lui Inter un schimb de jucători.
Nerazzurrii ar vrea să-l transfere pe Marco Silvestri, titularul din poarta Veronei, ca rezervă a lui Samir Handanovic. În locul lui, Inter ar urma să plătească o sumă de bani și să-l trimită la echipa lui Eusebio Di Francesco pe Radu, care este cotat de site-ul transfermarkt.com la 6 milioane de euro. Cei doi ar urma să semneze un contract de împrumut, cu obligație de cumpărare la finalul sezonului 2021/22.
Implicat în această afacere este impresarul Mino Raiola, care este convins că românul va fi titular la Verona, chiar dacă antrenorul îi mai are în lot și pe Ivor Pandur (21 de ani), Nicola Borghetto (21 de ani) și Alessandro Berardi (30 de ani).
Ligue 1
Soarta lui Pochettino atârnă de un fir de ață. Conducerea lui PSG i-a găsit deja înlocuitor
20/09/2021 LA 05:05
"Ionuţ Radu, 24 de ani, cu o cotă de piaţă de 6 milioane de euro. Nu a fost titular, ci a doua variantă a lui Inter, după Handa. La Verona îşi va găsi locul şi aproape sigur va fi titular", au scris cei de la site-ul larena.it.

Radu, primele apariții după aproape un an și jumătate

Ionuț Radu a jucat doar două partide în stagiunea recent încheiată, fiind trimis pe teren de Antonio Conte în partidele cu Sampdoria (5-1) și AS Roma (3-1). După primele minute în care s-a aflat între buturi după aproape un an și jumătate, portarul român a declarat că este mereu pregătit să fie introdus pe teren, așteptând aceste momente.
"Știam și nu știam că voi juca. Era ceva în aer. Am fost mereu pregătit. Am crescut timp de 8 ani la Inter și sper că vor veni și oportunitățile pentru mine. Am așteptat un moment ca acesta mult timp. Sunt printre atâția campioni, muncesc să fiu ca ei", a spus Ionuț Radu.
Liga
5 antrenori care i-ar putea lua locul lui Koeman la Barcelona în cazul unui eșec cu Granada
19/09/2021 LA 08:12
Premier League
Zinedine Zidane, marea șansă a lui Solskjaer
17/09/2021 LA 09:35