Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Olivier Giroud este noul jucător al lui AC Milan! Maldini a anunțat și rămânerea lui Frank Kessie

Nicu Savin

Publicat 14/07/2021 la 21:07 GMT+3

Olivier Giroud va ajunge joi la Milano pentru a semna cu AC Milan! Informația este oficială, deoarece survine de pa Paolo Maldini, directorul sportiv al "rossonerilor".

Paolo Maldini, Directorul Tehnic de la AC Milan

Credit imagine: Getty Images

Transferul lui Olivier Giroud la AC Milan a devenit realitate. Paolo Maldini a confirmat că francezul este deja jucătorul "rossonerilor", iar acesta va ajunge joi la Milano pentru a efectua vizita medicală și a semna contractul.
De asemenea, Maldini le-a mai dat o veste bună fanilor, menționând că Franck Kessie va rămâne pe San Siro și că se încearcă prelungirea contractului acestuia, care mai are doar un an de valabilitate. Despre mijlocașul ivorian, presa italiană a scris în ultima vreme că ar putea pleca în această vară, el refuzând propunerile de prelungire care i s-au făcut până în acest moment.
"Olivier Giroud va ajunge mâine și va fi noua nouastră semnătură. Franck Kessie va rămâne, face parte din viitorul clubului nosutru, lucrăm pentru a-i prelungi contractul", a declarat Maldini pentru DAZN.
Giroud mai avea un singur an de contract cu Chelsea, astfel că Milan nu a fost nevoită să facă mari eforturi financiare pentru transferul francezului. Conform presei britanice, prețul său a fost de 5 milioane de €.
Așadar, Giroud pleacă după 3 sezoane și jumătate de pe Stamford Bridge, conștient că șansele sale de a juca prea mult la campioana Europei erau reduse, în contextul în care Chelsea are mulți jucători de valoare pe postul său și se preconizează vă va mai aduce un atacant central de mare valoare în această vară.

Olivier Giroud, al 3-lea transfer al Milanului din această vară

Giroud este al 3-lea jucător transferat definitiv de AC Milan în această perioadă de mercato. Primul a fost portaril lui Lille Mike Magnan, pe care "rossonerii" au plătit 25 milioane de €.
Ulterior, oficialii de pe San Siro au activat clauza de cumpărare a lui Fikayo Tomori de la Chelsea, în valoare de 28 de milioane de €, după ce fundașul a fost împrumututat în ultimele 6 luni la gruparea din Serie A.
Așadar, Giroud este al 2-lea jucător de la Chelsea care ajunge la Milan în această vară, dar italienii nu vor să se oprească aici. Presa din "Cizmă" a scris zilele trecute că Milan discută intens cu Chelsea pentru mutarea lui Hakim Ziyech.
La capitolul plecări, milanezii au suferit pierderi importante până acum: Hakan Calhanoglu a semnat cu marea rivală Inter, în timp ce Gianluigi Donnarumma va fi prezentat curând la PSG. Ambii fotbaliști au părăsit Milanul liberi de contract.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo