Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Milan, atentă la piața din Premier League! Pioli vrea un jucător care a costat 40 de milioane de €

Nicu Savin

Publicat 05/07/2021 la 10:27 GMT+3

AC Milan a avut un sezon precedent foarte bun, dar oficialii de pe San Siro au pretenții și mai mari de la viitoarea stagiune, astfel că încearcă să se întărească. Presa italiană scrie că rossonerii sunt interesați de un jucător pe care Chelsea a plătit 40 de milioane de € în vara trecută.

Jucătorii lui Chelsea, sărbătorind golul marcat de Hakim Ziyech în semifinalele FA Cup (2021)

Credit imagine: Getty Images

Plecarea lui Calhanoglu la marea rivală Inter a lăsat un gol imens în echipa lui Pioli. Șefii milanezi au început deja căutările pentru găsirea unui înlocuitor pe măsură, iar primul nume apărut pe listă a fost James Rodriguez.
Pretențiile salariale ale comlumbianului de la Everton sunt însă mult prea mari, astfel că Milan s-a reorientat către un al jucător cu un profil asemănător din Premier League.
Conform Corriere Dello Sport, Hakim Ziyech a devenit ținta numărul unu pentru gruparea de pe San Siro. Tranferat de Chelsea de la Ajax în vara trecută, în schimbul a 40 de milioane de €, marocanul nu a dat randamentul așteptat pe Stamford Bridge.
Ziyech esulta durante Chelsea-Atlético Madrid - Champions League 2020/2021 - Getty Images
Ziyech a bifat 39 de apariții în tricoul campioanei Europei în sezonul trecut, marcând doar 6 goluri și oferind 4 assist-uri. Șansele ca acesta să fie un jucător de bază pentru Thomas Tuchel în viitor sunt destul de mici, iar clubul nu ar refuza o ofertă concretă.
Chiar dacă negocierile vor fi greu de finalizat, relația bună între cele 2 cluburi reprezintă un avantaj pentru milanezi. Conform sursei citate, Milan și-ar dori să-l ia pe marocan doar împrumut, cu opțiune de cumpărare, la fel cum a procedat cu Fikayo Tomori, care a fost cumpărat definitiv de la Chelsea în această vară, după ce fusese împrumutat în perioada de mercato din iarnă. Olivier Giroud și Tiemoue Bakayoko sunt alți doi jucători ai londonezilor care se află pe orbita italienilor, astfel că s-ar putea încheia o afacere la pachet, care să includă 3 fotbaliști.

Chelsea schimbă liniile în această vară

Chelsea s-a despărțit deja de 9 jucători în această vară, și mai sunt anunțate alte 5 plecări în acest moment, motiv pentru care londonezii au nevoie de o serie de mutări serioase în această perioadă de transferuri. Fikayo Tomori, Victor Moses, Marco van Ginkel, Danilo Pantic, Izzy Brown, Billy Gilmour, Jamal Blackman, Willy Caballero și Luke McCormick sunt fotbaliștii care au părăsit oficial clubul până acum.
Ross Barkley, Danny Drinkwater, Tiemoue Bakayoko, Michy Batshuayi și Tammy Abraham sunt ceilalți fotbaliști de care londonezii se vor despărți și pentru care vor să obțină suficienți bani cât să-și poată rezolva lista achizițiilor, conform presei din Anglia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo