Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Parma e blestemată! Echipa lui Man și Mihăilă a avut iar 2-0 și nu a învins. D'Aversa, ca și demis

Cristian Mihală

Publicat 27/02/2021 la 17:52 GMT+2

Parma e o echipă blestemată. Pentru a doua etapă la rând, formația lui Mihăilă și Man a condus cu 2-0, însă nu a reușit să câștige partida. Trupa lui D'Aversa a remizat la Spezia.

Dennis Man

Credit imagine: Getty Images

După ce în urmă cu o săptămână a condus cu 2-0 pe Udinese pentru a fi egalată pe final, istoria s-a repetat pentru Parma, formație pentru care Mihăilă a fost titular.
În deplasarea de la Spezia, oaspeții s-au desprins repede la 2-0, grație reușitelor lui Karamoh și Hernani. Se părea că momentul psihologic al partidei a avut loc în finalul primei reprize, când golul lui Maggiore a fost anulat pentru offside și scorul a rămas de 2-0 în favoarea Parmei.
Chiar și așa, Spezia a avut puterea să strângă rândurile în partea secundă, iar Gyasi a bifat o dublă pentru un punct ce nu mai părea posibil la pauză.
Pe final, stafful tehnic al Parmei l-a introdus și pe Man, chiar în locul lui Mihăilă, dar tabela a rămas nemodificată până la sfârșit, 2-2.
Echipa lui Man și Mihăilă e penultima în clasament, cu 4 înfrângeri și două egaluri în ultimele 6 partide. Gruparea antrenată de D'Aversa a obținut doar două succese în acest sezon, toate celelalte formații impunându-se de cel puțin 3 ori. În consecință, se așteaptă ca D'Aversa să fie demis, patronul clubului ajungând la limita răbdării.

Kyle Krause a revenit la Parma și se ocupă personal de lucruri

Situațiile limită impun măsuri în cosecință. Kyle Krause CEO-ul companiei Kum&Go, i-a cedat acțiunile de la clubul Parma (90%) fiului său, Tanner (33 de ani). Acesta din urmă e lipsit de experiență, iar rezultatele au fost catastrofale. Ca atare, Kyle a revenit în Italia și se va ocupa de tot ce depinde de el ca formația să își poată atinge obiectivul, salvarea de la retrogradare.
Chiar dacă echipa va retrograda, Krause nu ia în calcul să cedeze acțiunile, având un proiect pe termen mediu și lung prin care să o aducă pe Parma în prim planul fotbalului italian.
Totuși, presa din peninsulă susține că tehnicianul Roberto D'Aversa e într-o situație limită, acesta fiind văzut principalul responsabil de către patron pentru parcursul sub așteptări. Dacă nu va învinge în weekend, pe Spezia, e foarte probabil să asistăm la o demitere a antrenorului.
În schimb, vestea bună pentru fanii Parmei e că stadionul Ennio Tardini va fi refăcut complet. Kyle Krause s-a întâlnit cu primarul și viceprimarul Bosi pentru a confirmat proiectul și în cazul retrogradării în Serie B.
"Proiectul cu stadionul va merge mai departe, indiferent de ce se întâmplă pe gazon. Avem un plan pe termen lung și am fost bucuros să vorbesc cu primarul și să văd că există deschidere din partea lui. Arena are nevoie de renovări semnificative și este extrem de importantă. Nu doar pentru echipă, ci pentru întreaga comunitate", a anunțat Krause săptămâna asta.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo