Parma nu a mai câștigat în Serie A din 30 noiembrie 2020 (2-1 la Genoa) și se părea că formația "gialloblu" va pune capăt acestei serii negative în meciul cu Udinese.

"Cruciații" au început în forță partida de acasă cu Udinese și au trecut repede în avantaj, prin reușita lui Cornelius din minutul 3. Echipa lui D'Aversa a continuat să stea la cârma jocului iar în minutul 33 Juraj Kucka a făcut 2-0. Slovacul a transformat un penalty scos de Valentin Mihăilă, care a început ca titular și a avut o evoluție bună în general.

Serie A
Șansă uriașă pentru Man și Mihăilă. Miliardarul Kyle Krause a venit din SUA pentru a salva Parma
ACUM 8 ORE

Fostul atacant al Craiovei a avut și câteva șanse de a marca, dar nu a fost lucid în fața porții. Partida s-a întor împotriva gazdelor în partea secundă. Stefano Okaka a redus din deferență în minutul 64, iar în minutul 80 Bram Nuytinck a egalat, în urma unei faze fixe. Ambele echipe au avut șansa victoriei pe final, dar tabela nu s-a mai scchimbat și s-a terminat 2-2.

Acest rezultta de egalitate nu o ajută pre mult pe Parma, care rămâne penultima în Serie A cu 14 puncte, cu 6 mai puțin decât Torino, prima echipă clasată deasupra liniei retrogradării.

Parma-Udinese 2-2 | Dennis Man a jucat 25 de minute

Dacă Valentin Mihăilă a fost titular și a jucat destul de bine (a fost schimbat în minutul 79), Dennis Man a fost introdus pe teren în minutul 67, imediat după ce oaspeții au revenit în joc.

Man nu a reușit să se evidențieze prea mult, dar și-a arătat în unele momente potențialul. Românul putea deveni eroul Parmei la ultima fază a meciului, când a deviat foarte bine pentru un coechipier, acesta i-a centrat apoi, dar lovitura sa de cap a trecut pe lângă poartă.

Man și Mihăilă vor avea din nou ocazia să arate că merită banii care s-au plătit pe ei săptămâna viitoare, când Parma joacă în deplasare la Spezia, o contracandidată la rămânerea în Serie A.

https://i.eurosport.com/2021/02/19/2998270.jpg
Serie A
Dennis Man, avertizat din nou de antrenorul Parmei! Cu ce probleme se confruntă fotbalistul român
20/02/2021 LA 16:07
Serie A
Parma-Bologna 0-3 | Trupa lui Dennis Man și Mihăilă, învinsă categoric în Serie A
07/02/2021 LA 16:24