Parma nu a mai câștigat în Serie A din 30 noiembrie 2020 (2-1 la Genoa) și se părea că formația "gialloblu" va pune capăt acestei serii negative în meciul cu Udinese.
"Cruciații" au început în forță partida de acasă cu Udinese și au trecut repede în avantaj, prin reușita lui Cornelius din minutul 3. Echipa lui D'Aversa a continuat să stea la cârma jocului iar în minutul 33 Juraj Kucka a făcut 2-0. Slovacul a transformat un penalty scos de Valentin Mihăilă, care a început ca titular și a avut o evoluție bună în general.
Fostul atacant al Craiovei a avut și câteva șanse de a marca, dar nu a fost lucid în fața porții. Partida s-a întor împotriva gazdelor în partea secundă. Stefano Okaka a redus din deferență în minutul 64, iar în minutul 80 Bram Nuytinck a egalat, în urma unei faze fixe. Ambele echipe au avut șansa victoriei pe final, dar tabela nu s-a mai scchimbat și s-a terminat 2-2.
Serie B
Olimpiu Moruțan, un nou gol în Italia! Cum au evoluat românii din Serie B în meciurile de azi
12/11/2022 LA 15:07
Acest rezultta de egalitate nu o ajută pre mult pe Parma, care rămâne penultima în Serie A cu 14 puncte, cu 6 mai puțin decât Torino, prima echipă clasată deasupra liniei retrogradării.

Parma-Udinese 2-2 | Dennis Man a jucat 25 de minute

Dacă Valentin Mihăilă a fost titular și a jucat destul de bine (a fost schimbat în minutul 79), Dennis Man a fost introdus pe teren în minutul 67, imediat după ce oaspeții au revenit în joc.
Man nu a reușit să se evidențieze prea mult, dar și-a arătat în unele momente potențialul. Românul putea deveni eroul Parmei la ultima fază a meciului, când a deviat foarte bine pentru un coechipier, acesta i-a centrat apoi, dar lovitura sa de cap a trecut pe lângă poartă.
Man și Mihăilă vor avea din nou ocazia să arate că merită banii care s-au plătit pe ei săptămâna viitoare, când Parma joacă în deplasare la Spezia, o contracandidată la rămânerea în Serie A.
https://i.eurosport.com/2021/02/19/2998270.jpg
Serie B
Mihăilă, aproape de revenirea pe teren! Care este starea lui Dennis Man. Anunțul presei din Italia
04/11/2022 LA 17:47
Serie B
Campionatul din Europa cu 10 români este cel mai echilibrat din Europa! 3 puncte despart 7 echipe
19/10/2022 LA 11:30