Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Parma, doar egal cu Udinese! Mihăilă a fost titular și a scos un penalty! Man a jucat 25 de minute

Nicu Savin

Publicat 21/02/2021 la 15:36 GMT+2

Deși a condus cu 2-0 la pauză, Parma a reușit doar un rezultat de egalitate pe teren propriu contra celor de la Udinese, în etapa a 23-a din Serie A. Valentin Mihăilă a început ca titular și a avut o evoluție bună, în timp ce Dennis Man a fost aruncat în luptă în ultimele 25 de minute și nu a reușit să se remarce în mod deosebit.

Valentin Mihăilă

Credit imagine: Getty Images

Parma nu a mai câștigat în Serie A din 30 noiembrie 2020 (2-1 la Genoa) și se părea că formația "gialloblu" va pune capăt acestei serii negative în meciul cu Udinese.
"Cruciații" au început în forță partida de acasă cu Udinese și au trecut repede în avantaj, prin reușita lui Cornelius din minutul 3. Echipa lui D'Aversa a continuat să stea la cârma jocului iar în minutul 33 Juraj Kucka a făcut 2-0. Slovacul a transformat un penalty scos de Valentin Mihăilă, care a început ca titular și a avut o evoluție bună în general.
Fostul atacant al Craiovei a avut și câteva șanse de a marca, dar nu a fost lucid în fața porții. Partida s-a întor împotriva gazdelor în partea secundă. Stefano Okaka a redus din deferență în minutul 64, iar în minutul 80 Bram Nuytinck a egalat, în urma unei faze fixe. Ambele echipe au avut șansa victoriei pe final, dar tabela nu s-a mai scchimbat și s-a terminat 2-2.
Acest rezultta de egalitate nu o ajută pre mult pe Parma, care rămâne penultima în Serie A cu 14 puncte, cu 6 mai puțin decât Torino, prima echipă clasată deasupra liniei retrogradării.

Parma-Udinese 2-2 | Dennis Man a jucat 25 de minute

Dacă Valentin Mihăilă a fost titular și a jucat destul de bine (a fost schimbat în minutul 79), Dennis Man a fost introdus pe teren în minutul 67, imediat după ce oaspeții au revenit în joc.
Man nu a reușit să se evidențieze prea mult, dar și-a arătat în unele momente potențialul. Românul putea deveni eroul Parmei la ultima fază a meciului, când a deviat foarte bine pentru un coechipier, acesta i-a centrat apoi, dar lovitura sa de cap a trecut pe lângă poartă.
Man și Mihăilă vor avea din nou ocazia să arate că merită banii care s-au plătit pe ei săptămâna viitoare, când Parma joacă în deplasare la Spezia, o contracandidată la rămânerea în Serie A.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo