Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Paulo Dybala readuce Juventus pe primul loc în Serie A după victoria cu Milan

Vlad Dumitrescu

Actualizat 11/11/2019 la 00:13 GMT+2

Milan a avut ocaziile mai mari pentru cea mai mare parte a meciului de la Torino, dar Paulo Dybala a adus victoria pentru Juventus printr-un moment de magie după ce l-a înlocuit pe Cristiano Ronaldo. Echipa lui Sarri s-a impus cu 1-0 și a revenit pe primul loc în Serie A.

Dybala - Juventus-Milan - Serie A 2019/2020 - Getty Images

Credit imagine: Getty Images

Juventus avea nevoie de o victorie după ce Inter a învins Verona sâmbătă iar Milan nu mai învinsese la Torino în campionat din 2011. Atunci, Gattuso a înscris singurul gol.
Piatek a ratat ocaziile pentru Milan în prima repriză în timp ce Higuain și Federico Bernadeschi au fost cei care au fost aproape, dar nu au reueșit să deschidă scorul pentru Juventus.
Ronaldo - Juventus-Milan - Serie A 2019/2020 - Getty Images
În a doua parte, Ronaldo a avut vizibil probleme cu genunchiul iar portughezul a fost schimbat într-un final de Sarri. Ronaldo a părut nemulțumit de decizie și s-a dus, nervos, direct la vestiare.
Scorul a fost deschis după un moment de magie creat de două rezerve ale lui Juventus. Douglas Costa a început faza, Dybala a combinat cu Higuain la marginea careului iar apoi argentinianul a trecut de Alessio Romagnoli pentru a plasa un șut în colțul lung. Așadar, 1-0 pentru Juventus iar echipa lui Sarri rămâne lider în Serie A, în timp ce Milan coboară pe locul 14.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo