Situația atacantului celor de la Juventus Torino, Paulo Dybala, este una dintre cele mai îngrijorătoare din fotbal. Pe 21 martie, atacantul argentinian a confirmat prima dată că el și cu iubita lui, Oriana Sabatini, au fost testați pozitiv cu COVID-19.
"Am avut simptome puternice, dar astăzi mă simt mai bine. Acum mă pot mișca mai bine, pot să merg și să încerc să mă antrenez. Am avut probleme de respirație, nu eram în stare să fac nimic mai mult de 5 minute" spunea Dybala pe 27 martie.

Dybala, din nou pozitiv?

Liga
Barcelona are de unde alege! Nume uriașe pe lista interminabilă de jucători oferiți lui Xavi
19/01/2022 LA 10:56
Daniele Rugani și Blaise Matuidi, coechipierii săi de la Juventus, au fost primii testați pozitiv însă au reușit să scape de virus, fiind testați ulterior negativ. Nu însă și Dybala. Acesta a fost testat din nou în săptămânile care au urmat.
Și, conform celor de la El Chiringuito, și al 4-lea test pentru COVID-19 a ieșit tot pozitiv! Deși inițial italienii scriau că Dybala va amâna al 4-lea test, cei de la Juventus plănuiau să reia antrenamentele pe 4 mai, astfel că Dybala a decis să se testeze din nou.
Dacă va veni confirmarea că și cel de-al 4-lea test efectuat de Dybala a ieșit pozitiv, devine imposibil pentru jucător să se alăture colegilor săi de echipă în perioada următoare. Cazul lui Dybala nu este unicul ciudat în Serie A: portarul celor de la Atalanta, Marco Sportiello, a fost testat pozitiv, apoi negativ, și apoi din nou pozitiv.
Pentru Dybala va urma un test de sânge pentru a vedea dacă a dezvoltat anticorpi împotriva virusului și un tratament mult mai agresiv împotriva bolii.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
17/01/2022 LA 09:36
Serie A
Un star de la Juventus s-a răzgândit! A pus punct negocierilor și pleacă gratis la vară
13/01/2022 LA 08:29