Sancţiunile aplicate clubului au prevăzut şi cinci luni de suspendare pentru medicii Ivo Pulcino şi Fabio Rodia, precum şi o amendă de 50.000 de euro echipei la care joacă şi românul Ştefan Radu.
Iniţial, Lotito fusese primise o suspendare de 12 luni, dar recursul făcut i-a adus o reducere a pedepsei.
CITEȘTE ȘI:
Serie A
Roma, înfrângere cu 0-1 în Derby della Capitale! Lazio s-a impus și a urcat pe podium în Serie A
06/11/2022 LA 19:01
A ÎNCEPUT REVOLUȚIA LA NEWCASTLE. STEVE BRUCE, DEMIS, THE TELEGRAPH ANUNȚĂ PRIMUL MARE TRANSFER

Lazio ar fi putut juca cu fotbaliști pozitivi la COVID-19 în Serie A

Evenimentele incriminate datau de la finalul lunii octombrie 2020, când Comisia de Disciplină a FIGC a deschis o anchetă după ce mai mulţi jucători ai lui Lazio au fost lăsaţi în afara lotului pentru meciul de Liga Campionilor cu FC Bruges, din 28 octombrie, dar au revenit în echipă pentru jocul din 1 noiembrie, cu Torino, din Serie A.
Situaţia a stârnit şi mai multe suspiciuni după ce jucătorii care eu evoluat în campionat au lipsit din nou pentru meciul cu Zenit, din Champions League, desfăşurat pe 4 noiembrie.
FIGC a anchetat centrul sportiv al lui Lazio şi responsabilii săi pentru nerespectarea protocolului sanitar, fiind audiaţi preşedintele Lotito şi medicul Pulcini. Federaţia a cerut şi rezultatele testelor PCR la care au fost suspuşi jucătorii lui Lazio pentru cele trei partide.
Spre deosebire de alte cluburi din Serie A, Lazio nu a anunţat public numele jucătorilor testaţi pozitiv la coronavirus, iar presa italiană a asigurat că unii fotbalişti au fost convocaţi pentru meciurile amintite deşi erau infectaţi cu Covid-19.
Sursa: Agerpres
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Liga Campionilor UEFA
Barcelona, condusă cu 2-0 de Bayern după jumătate de oră. Reacțiile presei nu au întârziat să apară
26/10/2022 LA 21:08
Premier League
Top 6 a murit, trăiască Top 7 în Premier League. 2022 a adus creșterea dorită la Newcastle!
24/10/2022 LA 11:12