După mai bine de un deceniu și jumătate, Sergio Ramos s-a despărțit de Real Madrid. Fundașul a lăsat de înțeles că și-ar fi dorit să continue, dar că Florentino Perez nu a dorit să îi mai dea credit din cauza vârstei și a accidentărilor.
Considerat unul dintre cei mai buni fundași centrali din ultimii 20 de ani, spaniolul a devenit acum o miză pentru marile cluburi de pe bătrânul continent, sosirea unui asemenea fotbalist din postura de jucător liber de contract încântându-i pe PSG, United sau City.

Milan, uimită de pretențiile lui Sergio Ramos

Ligue 1
PSG, aproape de a transfera un om de bază de la Real Madrid! De ce depinde mutarea
23/01/2022 LA 12:33
El Chiringuito anunță, însă, că Milan a fost prima care a purtat negocieri directe cu fundașul, după despărțirea de "galactici". Rene Ramos, fratele lui Sergio, are o relație extrem de apropiată cu Paolo Maldini, astfel că s-a ajuns ușor la discuții privind venirea apărătorului în lotul lui Pioli.
Doar că Milan a rămas fără replică în momentul în caere a auzit doleanțele ibericului: 20 de milioane de euro primă de instalare și un contract pe doi ani, cu opțiune de prelungire pentru al treilea. Salariul cerut? 15 milioane de euro/an.
"Ramos nu știe pe ce lume e", a fost reacția oficialilor milanezi, potrivit sursei citate. Milan a respins categoric pretențiile fundașului iberic și a întrerupt orice negociere, considerând că solicitările nu au nicio legătură cu realitatea.
Conform Marca, PSG este în acest moment marea favorită să câștige lupta pentru semnătura lui Sergio Ramos. Francezii nu au adus înlocuitor pentru Thiago Silva, plecat în vara trecută la Chelsea, astfel că au nevoie de întăriri în zona centrală a defensivei.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24