Răzvan Lucescu s-a despărțit la începutul acestui an de Al Hilal și nu a mai preluat o altă echipă în acest sezon. Pauza antrenorului român nu va fi una mare, deoarece startul noii stagiuni îl va găsi cu siguranță pe banca unei echipe.
Dupe ce ieri presa din Grecia semnalase că Lucescu Jr. este pe lista unui club din Seria A, fără să se știe despre cine e vorba, astăzi, gsp.ro notează că Sampdoria ar putea fi viitoare destinație a managerului de 52 de ani.
Astfel, dacă preluarea echipei italiene se va concretiza, fostul selecționer l-ar înlocui pe marele Claudio Ranieri. Ajuns la 69 de ani, omul care a dus-o pe Leicester către câștigarea titlului în Premier League în 2016 mai are contract cu gruparea de pe Luigi Ferraris doar până la 31 iunie și cel mai probabil nu va mai continua.
Serie A
Răzvan Lucescu poate ajunge într-un campionat de top: "Următoarele 24 de ore sunt decisive"
17/04/2021 LA 09:05
Sampdoria este la jumătatea clasamentului în Serie A și nu are emoții privind retrogradarea, dar nici la un loc de cupe europene nu mai poate aspira. De altfel așa au stat lucrurile mai mereu în ultimele sezoane.
Fondat în 1946, clubul genovez și-a trăit perioada de glorie la începutul anilor '90, când a câștigat singurul Scudetto din palmares (1990-1991) și apoi a ajuns până în finala Cupei Campionilor din 1992, pierdută cu 1-0 contra Barcelonei.

Răzvan Lucescu, așteptat la AEK Atena

În cazul în care discuțiile cu Sampdoria vor eșua, Răzvan Lucescu este așteptat cu brațele deschise la AEK Atena. Grecii îl vor insistent pe român, chiar dacă pe vremea când a antrenat-o pe PAOK a avut un război personal cu gruaprea din capitala Greciei.
Oficialii lui AEK sunt dispuși să suporte animozitatea fanilor, care nu l-ar vrea pe Lucescu la echipă. Prioritatea tehnicianului român este totuși de a antrena într-un campionat de top, astfel că va lua în calcul oferta grecilor numai dacă ajungerea în Serie A sau într-un alt mare campionat nu se va putea produce.
Răzvan Lucescu și-a început cariera de antrenor la Rapid, după care le-a mai antrenat pe FC Brașov, El Jaish (Qatar), Petrolul, Skoda Xanthi, PAOK Salonic (Grecia) și Al Hilal (Arabia Saudită), dar a fost și selecționerul României între 2009 și 2011.
https://i.eurosport.com/2021/04/16/3115295.jpg
Fotbal
Gest superb al lui Răzvan Lucescu: a salvat Brașovul de jumătate din datoriile către ANAF
15/04/2021 LA 05:24
Fotbal
OFICIAL | Răzvan Lucescu, dat afară de la Al Hilal! Anunțul arabilor + numele înlocuitorului
15/02/2021 LA 02:41