Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronaldo l-a impresionat pe Higuain. Ce a observat, după 6 ani în care nu au mai evoluat împreună

Cristian Mihală

Publicat 07/10/2019 la 12:13 GMT+3

Higuain - Ronaldo poate fi în sezonul în curs unul dintre cele mai letale cupluri de atacanți din lume. Cei doi au mai evoluat împreună în perioada 2009 - 2013, dar Pipita l-a găsit mult schimbat în bine pe lusitan, chiar dacă acesta a trecut de mult de prima tinerețe.

Parma-Juventus - Ronaldo e Higuain

Credit imagine: LaPresse

Unul dintre favoriții lui Sarri, Higuain a revenit în actuala stagiune la Juventus, după împrumutul la Chelsea. Se specula că acesta va fi vândut, în condițiile în care nu e în cele mai bune relații cu șefii torinezilor, dar în cele din urmă opinia noului tehnician a fost decisivă și argentinianul a rămas.
Acum, Higuain și Ronaldo au șansa să evolueze din nouă împreună, după o pauză de 6 ani. În 2013, când Pipita o părăsea pe Real Madrid cu destinația Napoli, CR7 era departe de nivelul de acum. Ulterior, portughezul a mai câștigat 4 Ligi ale Campionilor și 4 Baloane de Aur și pare să fi intrat într-o cursă cu recordurile.
picture

FOOTBALL - 2009/2010 - Real-Valence - Higuain-Ronaldo

Credit imagine: Reuters

Cât de motivat mai este Ronaldo la 34 de ani

Deși pentru mulți într-o situație similară ar putea să apară blazarea și automulțumirea, starul lui Juventus este la polul opus: vrea să seteze noi și noi recorduri care să rămână în picioare peste generații.
"Nu mai jucasem cu Ronaldo de mulți ani. Când evoluam împreună, el era încă foarte tânăr. Am găsit un fotbalist mult mai complet. A crescut mult în termeni de ambiție, își dorește și încearcă să doboare fiecare record și să își ducă performanțele cât mai departe, cât mai sus. Ca să fiu sincer, sunt foarte fericit că l-am găsit aici din nou", a spus Higuain, conform Sky Sports Italia.
Juventus evoluează în acest weekend pe terenul Fiorentinei, într-o partidă în care Sarri va fi pe banca "Bătrânei Doamne" pentru prima oară. Tehnicianul a avut pneumonie și a ratat startul sezonului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo