Sampdoria - Inter 2-2. Radu Drăgușin "uitat" pe banca de rezerve

Cristian Mihală

Publicat 12/09/2021 la 17:24 GMT+3

Inter Milano, campioana en titre a Italiei, a obţinut doar un rezultat de egalitate în deplasare, scor 2-2, în faţa formaţiei Sampdoria Genova, duminică, într-o partidă din cadrul etapei a treia a a sezonului. Atât Radu Drăgușin, cât și Andrei Vlad au fost rezerve neutilizate.

Il gol di Yoshida in Sampdoria-Inter

Credit imagine: Getty Images

Inter a condus de două ori, prin golurile marcate de Federico Dimarco (18) şi Lautaro Martinez (44), însă genovezii au reuşit să egaleze de fiecare dată, mai întâi prin Maya Yoshida (33), iar apoi prin Tommaso Augello (47).
După două victorii, echipa "nerazzurră", pregătită din acest sezon de Simone Inzaghi, face primul pas greşit în actuala ediţie din Serie A.
D'Aversa, antrenorul Doriei, a preferat un cuplu de fundași centrali format din Yoshida și Colley, Radu Drăgușin, fotbalist împrumutat de la Juventus, fiind rezervă neutilizată. Pe banca de rezerve a rămas și Andrei Vlad, la Inter, acesta având șanse reale de a juca doar în contextul în care Handanovic ar fi indisponibil.
Inter Milano va primi miercuri vizita echipei spaniole Real Madrid, în cadrul primei etape din faza grupelor Ligii Campionilor 2021-2022.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo